keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

VilautteluaNyt vilautellaan, mutta ihan pikkuisen vain. Nimittäin tulevan lauantai-illan Indiedays Blog Awards-iltajuhlan asua. Vähän eri tyylillä mennään kuin viime marraskuussa. Silloin juhlin mustassa pitsimekossa "pikkujoulutyyliin" (klik). Tällä kertaa päälläni nähdään jotain vähän ruoheampaa ja rokimpaa. Valkoista ja mustaa, sifonkia ja nahkaa (jäljitelmää). Koruissakin on enemmän asennetta, tottakai. Adaxin pieni laukku sopii hyvin kokonaisuuteen ja jalkaan laitetaan tietenkin mustat korkkarit. Siinäpä se, mukava ja näyttävä kokonaisuus (ainakin omasta mielestä...). Rock-Rock!!

Tänään kävin kampaajalla siistimässä takatukkani. Leikkuutin hiukseni lyhyeksi joulukuussa. Silloin ne menivät vähän liian lyhyeksi, joten nyt on ollut kasvatusprosessi käynnissä. Lyhyttä polkkapituutta tavoittelen. Takatukka ehti kuitenkin kasvaa kamalaksi luuhkaksi ja korvilta hiukset ovat edelleen liian lyhyet. Kampaajareissu pelasti tilanteen, hiukset ovat nyt vähän symmetrisemmät ja olen senkin puolesta valmis juhlaan. Innolla täällä odotellaankin juhlahumua ja kälyni vierailua, hän nimittäin tulee avecikseni.

Mutta ennenkuin päästään juhlimaan, minulla olisi edessä vielä kaksi yövuoroa, isku Hulluille Päiville, sunnuntaibrunssin suunnittelua ja kauppareissu, siivoilua, kynsien huoltoa jne. Jossain välissä pitäisi ehtiä treenaamaankin... Ohjelmantäyteinen loppuviikko siis tulossa!

Nyt vatkaamaan puolukkavispipuuroa! Moikka!

*AnuElina


9 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Voi kun pääsisin itsekin tälläämään sinne lauantaina, mutta myötä nyt sit tosiaan jätetään kemut väliin. Laitahan sitten raporttia tulemaan, niin pääsen vähän hajulle, mistä kaikesta oon jäänyt paitsi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet ole tulossa, oli niin kiva tutustua viime kerralla. Lupaan raportoida kemuista!

   Poista
 2. Näyttääpä kivalta vilautusten perusteella, kyllä noilla kelpaa juhlia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon, että kelpaan joukon jatkoksi noissa vermeissä... :)

   Poista
 3. Voi vitsit, nyt tuli hirmu harmitus etten lähdekään mukaan näihin kekkereihin. Mutta toisaalta.. kiva remontti tiedossa, joten ehkä kuitenkin harmitus väistyy, kun saa remppahaalarit jalkaansa ;). Onneksi tulee aina seuraava vuosi ja uudet kinkerit. Mukavia juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet sinäkään ole tulossa. Aika moni suosikkibloggareistani jättää kemut väliin. Pahus sentään!
   Remppailoa sulle ja mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Vautsi, kiva nähdä kuvia sitten kokonaisuudesta ja juhlista! Nauti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tänne jotain kuvia tule viikonloppuhulinoista... :)

   Poista
 5. Sun asu oli livenä ihan supertyylikäs! Oli mainiota tavata livenäkin. :) Hauska ilta oli!

  VastaaPoista