torstai 3. huhtikuuta 2014

Multasormi & helmililja


Torstai-iltaa!

Tämän viikon työt on tehty. Eipä niitä paljon ollutkaan, vain kaksi yövuoroa. Kolmas olisi ollut vielä edessä, mutta satuneesta syystä huominen on minulla palkallinen vapaapäivä. Voin siis heittäytyä vapaille jo vähän ennakkoon, mikä on erittäin tervetullut asia. Huominen vähän stressaa ja jännittää, mutta kun päivä saadaan pakettin niin sitten voi oikeasti rentoutua. Ja huomisen vastapainoksi onkin kaikkea mukavaa luvassa viikonlopuksi. :)

Tämä tynkäpäivä alkoi upottamalla sormet multaan. Vaihdoin kukille mullat ja istutin uuden rehevän basilikan isompaan ruukkuun. Samalla kylvin ensmmäiset ohranjyvät. Pääsiäiseen on toki vielä aikaa, nämä kylvökset tulevat siis vähän ennakkoon ja varmaan ehtivät jo kuollakin ennen pääsisäistä. Mutta kylvetään sitten myöhemmin lisää niin riittää viherrystä pääsiäiseksikin.

Eiliseltä kauppareissulta kotiutui tämän kevään ensimmäinen helmililja. On se niin siro ja kaunis. Ja keväinen! Perunanarsissia olen himoinnut myös, mutta tietenkin unohdin ostaa sellaisen eilen. Pitää varmaan kirjoittaa ostoslistaan, koska tuntuu, että mun päässä ei viime aikoina ole pysynyt mikään muistettava asia.

Nyt vielä pientä puuhastelua, tv:n katselua, iltapala ja ajoissa untenmaille. Kivaa iltaa sinulle!

*AnuElina


11 kommenttia:

 1. Ihanaa torstaita sullekin! Miekin olin ostamassa perunanarsissia, mut sit myyjä kehotti olla ostamatta sen voimakkaan tuoksun takia. Ehkäpä sit kuistille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli perunanarsissi viime (?) vuonna sisällä eikä se tuoksu ainakaan minun herkkään nenään ollut liian voimakas. Mutta meidän nenät on erilaisia, toisille se voi olla liian vahva.

   Poista
 2. Nuo helmililjat on niin nättejä! Perunanarsissia mulla ei ole koskaan ollutkaan, pitäiski joskus ostaa. Mahtia, kun huomenna perjantai:)
  Kivaa viikonloppua ja huomista päivää sulle Anu-Elina :)

  VastaaPoista
 3. Jos oikein ymmärsin (?) huomisen päivän merkityksen, niin toivotan kovasti voimia <3

  VastaaPoista
 4. Voimia voimia huomiseen ♡♡

  Helmililjat ovat niin ihastuttavia :-)

  VastaaPoista
 5. Voimia huomiselle <3
  Aivan ihanan raikkaita helmililjoja ja kauniissa ruukussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kukat piristävät mieltä ja kotia aina. :)

   Poista
 6. oih ihana helmililja! pitäisi käydä meillekkin hakemassa mutta empä koskaan muista silloin kun pitäisi.. :) niin kauniita..

  VastaaPoista