torstai 3. joulukuuta 2015

Suklaasuun joulukalenteriMinulla ei ole oikeaa joulukalenteria. Ei perinteistä kuvakalenteria eikä pahaa suklaata sisältävää suklaakalenteria. Edes blogissani ei tänä vuonna nähdä joulukalenteria. Mutta arvatkaapas mitä keksin eilen?

No, sain tuossa marraskuussa eräältä tyytyväiseltä asiakkaaltani kiitokseksi Fazerin suklaarasian. Eilen iski kamala suklaahimo (marraskuun karkkilakko loppui!). Muistin rasian (no, oikeasti se on kummitellut tuolla kaapissa piilossa jo sen pari viikkoa), harkitsin vielä pari kertaa avaanko vai säästänkö jouluksi. Totesin että jouluna herkuttelen muutenkin, joten miksipä en sallisi itselleni joulunodotussuklaata. Pahimpaan suklaanhimoon pistelin suuhuni pari ensimmäistä. Sitten hoksasin, että rasiassa on 48 konvehtia. Siitä se ajatus sitten lähti. 

Tämä herkkusuu keksi ehkä maailman parhaimman suklaakalenterin ikinä! Tässä "kalenterissa" on vain yksi luukku, mutta 48 makeaa yllätystä. Tämähän tarkoittaa sitä, että saan nauttia kaksi ihanaa konvehtia päivässä ihan jouluun asti! Ja eilinen oli tietysti onnenpäivä, koska sain syödä kahden päivän suklaat kerralla. Kaksi konvehtia päivässä on juuri hyvä määrä taltuttamaan pahimman suklaahimon eikä tärvele (ainakaan kovin pahasti) epätoivoisia yrityksiäni päästä eroon parista löysästä kilosta ennen kuukauden päässä siintävää lomaani.

Mitäs sanot tästä joulukalenteri-innovaatiosta? Jos syöjiä olisi kaksi niin molemmat saisivat oman kerroksen. Näppärää, eikö?! :) Tämän päivän suklaat on syöty (kuten kuvasta näkyy), huomista odotellaan jo vesi kielellä. On tuo Fazerin konvehtirasia vaan parasta mitä on tarjolla!

Suklaahuuruista tähän päivään. Arjen työt on taas huhkittu ja edessä on pidennetty viikonloppuvapaa. Kovasti olin suunnitellut urheilevani, mutta jo viikon jatkunut kamala yskä pistää edelleen kapuloita rattaisiin. Lisäksi tuo sateinen sää saa suunnitelmat muuttumaan sisätilapainotteisiksi. Ehkä vähän shoppailua ja leipomista. Rentoa oleilua ja hyviä unia.  Lauantaina on luvassa pikkujoulut ystävien kanssa, pääsee vähän haistelemaan kaupungin juhlahumua. Varmasti ihan kiva viikonloppu tulossa yskästä ja sateesta huolimatta.


Mukava torstain jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

*Anu


9 kommenttia:

 1. Tuossa oli kyllä varsin makea idea kaikin puolin! <3 Ihan loistava suorastaan! :-) Tuo kun todella voittaa kalenteri suklaat! :-) Kiitos vinkistä, tää taitaa ottaa tuon sitten ensi vuonna käyttöön ajoissa :-)

  Ihanaa viikonloppu vapaata! <3

  VastaaPoista
 2. Mulla tekisi tiukkaa olla ottamatta enemmän :D

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava idea, täytyy muistaa tää ensi jouluna :)

  VastaaPoista
 4. Huippuidea, nimittäin pari konvehtia on just hyvä määrä vaikkapa päiväkahvin kanssa. Ihanaa joulukuun alkua! :)

  VastaaPoista
 5. Oi oi oi, kalenteri mun makuun ;). Mut mulla kans saattas olla kiusaus syödä useampi päivä kerralla ;)

  VastaaPoista
 6. Aikas huippu keksintö! Mulla on riistäytynyt suklaan syönti jo ihan suuruuksiin, tänäänkin ajattelin et vaan muutama pala ja siinähän se meni rivi jos toinenkin. Itsekuria ei sit löydy ei yhtään, tää oliski hyvä muistutuskin siitä montako saa päivässä syödä!

  VastaaPoista
 7. Hyvä idea! Mullakaan ei ole kalenteria vielä, pitäisköhän hankkia juuri tuollainen... Tosin vaarana on se, että joku herkkusuu käy samalla apajalla.... Mukavaa viikonloppua Anu <3

  VastaaPoista
 8. Hyvä idea :). Maukkaita hetkiä sinne. Minullakaan ei ole kalenteria, mutta silti suklaata menee ;)

  VastaaPoista
 9. No aivan huippu idea! :D Mulla on Dumle joulukalenteri ja pieni suklaa-annos heti aamulla ei tunnu tässä kaamoksessa ollenkaan pahalta. :D

  VastaaPoista