perjantai 4. joulukuuta 2015

Blogin tarina

Sain muutama päivä sitten Stella Vanilja-blogin Seijalta Blogin tarina -haasteen. Enpä olekaan saanut haasteita pitkään aikaan, joten tämä haaste oli kiva ottaa vastaan. Kiitos siis haasteesta!


Miksi perustin blogin?

Oli kesäkuu 2011. Olin seurannut muutamia blogeja, mutta ajatus omasta blogista ei aluksi käynyt mielessä ollenkaan. Kunnes sitten eräänä yönä töissä päätin, että nyt alan kirjoittaa blogia. Ihan yhdestä päähänpistosta blogini siis syntyi keskellä yötä! Enpä arvannut miten tämä harrastus veisi mukanaan ja mitä ihania asioita sen kautta tulisin kokemaan ja kuinka ihania ihmisiä pääsisin blogini ansiosta tapaamaan. Täytyy sanoa, että tämä päätös oli yksi elämäni antoisimmista!

Blogista tuli nopeasti ystävä, jolle voi kertoa omista kiinnostuksen kohteista ja ajatuksista. Blogiin tallentuvat kaikki mieluisimmat kuvat ja muistot kodin muuttumisesta, matkoista jne. Blogista tuli tärkeä kanava, jonka kautta voin jakaa muillekin palasia elämästäni, siitä mikä tekee minut iloiseksi ja mistä innostun. 
Mikä on blogini aihepiiri?

Blogini on iloinen sekamelska kaikkea kaunista. Pääpaino on ollut alusta alkaen sisustamisessa, mutta mukaan mahtuu juttuja myös kokkaamisesta, leipomisesta, matkoista ja luonnosta. Ja välillä jotain ihan muuta. Lifestyle-blogiksi tätä nimittäisin, kyllähän tästä päällisin puolin näkee millaista elämää vietän ja mitkä asiat minua kiinnostavat eniten.


Miten läheiseni suhtautuvat blogiini?

Kerroin blogistani aika pian kaikille, niin perheelle kuin ystävilleni. Minulla ei ollut mitään tarvetta piilotella tekemisiäni. Kaikki ovat suhtautuneet harrastukseni positiivisesti. En tosin tiedä mitä selän takana puhutaan...
Mitä blogille kuuluu nyt?

Tänä kuluneena vuonna blogini on ollut hieman vaisumpi ja hiljaisempi. Postauksia on tupsahdellut tavallista hitaampaan tahtiin, toisinaan vain kerran viikossa. Syynä tähän on ehkä jonkinlain väsähtäminen ja tunne, että kaikki on jo sanottu ja nähty. Harrastus on kuitenkin niin tärkeä ja rakas etten voi kuvitella lopettavani (ainakaan vielä). Päätin ettei minun tarvitse ottaa stressiä siitä, että huhuilen täällä harvakseltaan. Kirjoitan silloin kun siltä tuntuu ja on jotan sanottavaa. Väkisin en halua vääntää. Vahvistusta asialle sain tästä Lady of The Mess-blogin kirjoituksesta. Sain luvan olla hidas. Meidän kaikkien ei tarvitse postata joka päivä. Tästä on merkkinä myös blogini sivupalkissa Ladyn jakama kuva: Olen hidas bloggaaja - I am a slow blogger.
Mitkä ovat lempipostauksiani?

Minusta on kiva kirjoittaa ihan kaikenlaisia postauksia. Reissuaiheet ovat itsellä lähellä sydäntä, mutta ne eivät koskaan saavuta suosiota lukijoiden keskuudessa. Hällä väliä. Sisustuspostaukset ovat toki myös siellä kärkipäässä, siitähän tämä koko homma alunperin lähti. Kovasti tekisi mieli oppia kirjottamaan myös syvällisempiä postauksia eri aiheista, mutta koen ettei minulla ei ole siihen vielä tarvittavaa rohkeutta eikä sana ole niin hyvin hallussa. Pitäydyn siis toistaiseksi näissä pinnallisemmissa aiheissa. 


Heitän haasteen eteenpäin blogeille: Esmeralda'sPiirtoHeinässä heiluvassa ja Pastellimaja
Hei ihanaiset, otattehan haasteen vastaan?!

Rentoa myrskyviikonloppua ihan jokaiselle, älkää antako tuulen viedä mennessään!


*Anu


Ps. Iso kiitos kuuluu teille lukijoille, olette kuin kirsikka kakun päällä tässä ihanassa harrastuksessa!


14 kommenttia:

 1. Oi, hyvin kirjoitettu! <3 Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Olipa mukavaa lukea tätä, taas tuli uusia juttuja sinusta. <3
  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä haasteet on mukavia kun voi aina paljasta lukijoile jotain uutta. :)

   Poista
 3. Tosi kiva kun toteutit haasteen! :-) <3 Ihanasti toteutettu, ja upeasti kuvitettu :-) Mukavaa lukemista tänne kynttilä meren ja myrskyn keskelle. :-) <3

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva lukea tarina :). Toivottavasti lopettaminen ei ole mielessä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! En aio lopettaa, olen vaan hidas. :)

   Poista
 5. Mahtis yöllinen päähänpisto! Ilman sitä mekään ei oltais tavattu 2015. Ja se olis harmi, sillä olet juuri sellainen aurinkoinen ja luonnollinen a i t o ihminen, kuin blogin perusteella ajattelinkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ollutkin hyvä päähänpisto?! Niin mahtavia tyyppejä olen saanut tavata, sinä ihanainen mukaan lukien! <3

   Poista
 6. Kiva blogitarina♡ Tåällä toinen hidas bloggaaja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että meitä hitaita on muitakin. Ollaan hitaita ja ylpeitä siitä!

   Poista
 7. Olipa hyvä päähänpisto, ilman sitä ei olisi tätä ihanaa blogia eikä me oltaisi koskaan tavattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, parasta tässä on oikeasti se, että on tutustunut ihmisiin blogien takana!

   Poista