lauantai 19. joulukuuta 2015

Jouluisia herkkuja ja kauniita sanoja

'


Torstai-iltana sain ihanan ystäväni E:n kylään luokseni. Vietimme mukavan illan saunoen, kutoen ja rupatellen. Söimme mutkatonta kotiruokaa ja vuodenaikaan sopien jälkkäriksi torttuja ja glögiä. Rennon rauhallinen ja jouluinen tunnelma jouluradion soidessa hiljaa taustalla. Sinä samalla vaihtuivat kuulumiset ja joululahjasukat saivat lisää pituutta puikkojen heiluessa kiivaasen tahtiin.

Ystäväni toi minulle ihanan joulutuliaisen: lakritsikorppuja ja jouluista appelsiini-karpalomarmeladia. Lahja oli kauniisti sellofaaniin pakattu, pakettia koristi pieni hopeinen koristepallo. Korppuja oli ihan pakko maistaa jo ja ne olivatkin oikein herkullisia glögin kanssa. Marmeladin ajattelin viedä jouluillan herkkupöytään keksien ja juustojen kaveriksi.

Illasta jäi todella hyvä ja lämmin olo. Ystäväni kertoi rentoutuneensa jouluisen tunnelmallisessa kodissani. Tuntuu hyvältä, että voin jakaa hyvää mieltä ja mukavaa oloa myös muille. Ihanaa jos kodissani tulee muillekin hyvä ja rento olo, Kiitos E kun kävit, olet rakas!

*Anu


Ps, Pähkinät kuvausrekvisiittaa. ;)


6 kommenttia:

 1. Iltanne kuulostaa juuri niin ihanalta kun tähän väliin vuotta kaivataan <3 rentoa yhdessä oloa mukavissa merkeissä :) ilo tarttui myös tänne puolen :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihania kuvia ja teidän ilta kuulostaa ihan parhaalta. <3 Mukavaa neljättä adventtia!

  VastaaPoista
 3. Mukava kuuloinen ilta, nämä ovat tärkeitä! Ihania lahjoja olet saanut, joulun tunnelmaa. Rauhallista adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tärkeitä! Ei haittaisi vaikka joka viikko voisi viettää vastaavanlaisen illan hyvän ystävän seurassa.

   Poista