maanantai 31. elokuuta 2015

Kuinka kävi kesän "Bucket Listin"?
Tämä kesä alkaa olla paketissa, elokuun viimeistä päivää viedään. Syyskuussakin saattaa toki olla vielä kesäisiä päiviä, mutta kyllähän syyskuu on jo syksyä. Tämä kesä oli hyvä, vaikka säätä parjattiinkin niin paljon joka puolella. Minun kesä oli onnistunut enkä antanut alkukesän viileyden pilata koko kesän fiilistä. Onnistunut kesä on paljon myös asenteesta kiinni!

Juhannuksena laadin itselleni "Bucket Listin" eli To Do-listan kesäksi. Lista tuntui hurjan pitkältä mutta aika hyvin on suunnitelmat toteutuuneet, vai mitä sanot?!

 Mökkeile Hämeessä X
 Sup-lautaile
Tee retki Suomenlinnaan X
 Päivä Pihlajasaaressa X
 Nauti musiikistaTammerfesteilla X
 Seilaa Tallinnaan X
 Matkusta Tukholmaan
Tee pieniä pyöräretkiä lähiympäristössä  X
Tee päiväretki Turkuun X
 Osallistu Midnight Runiin X
 Nauti kesäterasseista ystävien kanssa X
 Käy piknikillä
 Syö aamupala Kauppatorilla
 Vietä turistipäivä Helsingissä X
 Vietä biitsipäivä Hietsussa
 Käy treffeillä X
 Lue kirjoja X
 Testaile erilaisia smoothie-sekoituksia
Käy juoksulenkillä aikaisin aamulla ja myöhään illalla X
Vietä saunailta ystävien kanssa
 Leivo mansikkakakku
 Hulluttele Linnanmäellä X
 Käy Lammassaaressa
Matkusta etelän lämpöön X

Tähän listaan voidaan lisätä vielä extrana Tikkurila Festival ja turistiristeily Helsingin edustalla.
Miksi osa jäi toteuttamatta? No, Hietsuun en päässyt bikineissäni, koska kesän pari hellepäivää vietin muulla tavalla ja elokuun helteet makasin Bodrumin rannoilla. Myös sup-lautailu jäi tältä kesältä, aika loppui kesken. Tukholma siirtyy syksyksi, heinä-elokuuhun ei vaan yksinkertaisesti enää mahtunut. Piknikin toteutumatomuudelle en keksi hyvää selitystä. Olisihan sinne voinut mennä viileämmälläkin säällä, pukeutumiskysymys. Aamupala kauppatorilla...hmmm... en jaksanut herätä vapaapäivinä niin aikaisin enkä lomalla ehtinyt kun oli niin paljon muuta. Smoothiekokeilut jäi, koska olen niin koukussa kaurapuuroon (aamupala) ja välipalaksi nautin mieluiten nopean valmisrahkan suoraan purkista. Mansikkakakku jäi leipomatta, höh. Lammassaarikin jäi syksymmälle, samoin saunailta ystävien kanssa. Yhteen kesään ei yksinkertaisesti saa mahtumaan kaikkea. Mutta aika hienosti noita ruksejakin on listaan tullut.

Elokuun (ja kesän) viimeinen päivä menee mulla rennosti kotikulmilla. Lauantai-illan juoksu tuntuu vielä jaloissa, joten juoksulenkin sijaan taidan käydä vain kävelyllä nauttimassa kauniista päivästä. Plantagenissa voisi käydä katselemassa syksyisiä parvekekukkia. Sitten illan korvalla kutsuukin taas työt, tällä kertaa olisikin edessä 12 tunnin yövuoro (19.30-7.30). Huh huh.

Toivottavasti sinun kesäsi oli onnistunut! Mukavaa elokuun viimeistä!


*Anu


11 kommenttia:

 1. No kyllähän sä sait tehtyä vaikka ja mitä listaltasi. Hienoa :). Sinulla vaikutti olevan ihana kesä <3

  VastaaPoista
 2. Tämähän on kiva tapa nähdä, miten kesä on mennyt ja samalla muistella mitä tuli tehtyä. Kuvista päätellen ihania muistoja ja mukava kesä ollut! <3 Mukavaa viikkoa ja elokuun viimeistä päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kesä pistettiin hyvillä mielin pakettiin ja nyt odotellaan aurinkoista ja raikasta syksyä. :)

   Poista
 3. Hyvin niitä rasteja listalle tuli :-) Sehän se totuus vaan on, että millään ei voi kaikkea ehtiä :-/ Vaikka kuinka ajattelee. Meilläkin jäi monta juttua tekemättä, vaikka olin varma että suurin osa saadaan tehtyä.

  Aivan mielettömän upeat kollaasit! <3 Upea kesä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea ei todellakaan ehdi, mutta onneksi listaa voi jatkaa ensi kesänä. :)

   Poista
 4. Toteutiti ansiokkaasti listaasi! Ilolla. Ja mekin saimme kulkea matkassasi, siitä kiitos. Ihanat kollaasit, ihana kesä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi listaa ei tarvinnut suorittaa, vaan asiat tapahtuivat spontaanisti ja stressittömästi. :)

   Poista
 5. Aika hyvin! Mulla oli kourallinen juttuja mielessä, jotka halusin toteuttaa ja kyllähän niistäkin osa jäi. Sen sijaan kesän aikana on syttynyt uusia unelmia ja haaveita, joita kohti on taas seuraava vuosi aikaa pyrkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia haaveita pitää olla aina takataskussa, niistä saa motivaatiota arkeen!

   Poista
 6. Ihana että palasit tähän vielä :). Mietinkin että miten ehdit kaikkea, mutta hyvinhän tuota näyttää ehtivän :). Ja vielä ehtii syksymmälläkin puuhastella yhtä sun toista! Pitää kyllä itsellekin laatia jonkinlaista listaa :)

  VastaaPoista