lauantai 22. elokuuta 2015

Anteeksi


Mulla on aika syyllinen olo. Olen ollut laiska ja yksipuolinen bloggaaja tänä kesänä. Pelkään että olen tästä syystä menettänyt lukijoita. Kesän postaukset ovat painottuneet kesän retkiin ja matkoihin, nehän eivät yleisesti kiinnosta niin suurta lukijakuntaa (jos kävijä- ja kommenttimääriin on uskominen). Sisustuksesta kiinnostuneet ovat varmaan nostaneet jo kytkintä. Ruokapostauksiakaan ei ole tullut aikoihin, saati kuntoilu- tai käsityöaiheisia postauksia. Kesän aikana kotona ei ole tapahtunut mitään. Kesäkuun alussa hankin uusia julisteita ja sisustustekstiilejä, mutta julisteita en ole saanut seinälle (ei ole poraa eikä poraajaa) ja tekstiilitkin odottavat kaapin perukoilla. Ruoka on ollut pääasiassa salaattia, ei siitä voi joka viikko kirjoitella. Käsityöt kuuluvat minulla syksyyn, joten ainut mitä olen "askarrellut" on värityskirjojen värittely. Joo ja se kuntoilu, juoksulenkeistä ei saa tarpeeksi jutunjuurta.
Suosikkiblogejani olen yrittänyt ehtiä lukemaan, mutta kommentoiminen on jäänyt. Viimeiset kaksi viikkoa olin reissussa ja nyt on valtava määrä teidän postauksia lukematta. Koitan kahlata blogejanne läpi hiljalleen, mutta pahoittelen jos/kun kommenttiboxissa kolisee tyhjää. 

Pyydän anteeksi laiskuuttani ja blogini yksipuolisutta. Lupaan ja vannon, että tilanne tulee muuttumaan. Syksyn tullen sisustelen kotia (koitan saada ne taulut seinälle viimein) ja laitan parvekkeen syyskuntoon. Hiljalleen kaivan kutimet esille ja saatanpa tarinoida syksyn suosikkiharrastuksestani täälläkin. Lupaan kirjoitella myös ruoka- ja kuntoilupostauksia, ihan varmasti! Syksyn edetessä blogini palaa juuri sellaiseksi, kun se on ennen ollutkin eli monipuoliseksi lifestyle-blogiksi. Kiitos kärsivällisyydestä (jos teitä siellä vielä on) ja anteeksi!

Minä nautiskelen nyt viimeisestä kesälomaviikonlopusta ja maanantaina palaan sorvin ääreen. Toivottelen sinulle aurinkoisia loppukesän päiviä!


*Anu


Ps. Vielä olisi yksi reissupostaus luvassa, jos teitä kiinnostaa... Sitten meneekin kuukausia ennenkuin reissaan seuraavan kerran.


21 kommenttia:

 1. Ei stressiä. Eiköhän melkein kaikki jätä sisustus touhut syksyyn ja talveen ja nauti kesästä. Minä ainakin luen enemmän kuin mielelläni kaikki reissujutut. Tosin meinaa matkakuume iskeä, eikä nyt pääse matkusteleen ennen vauvan syntymää. No ehkä kolme kevään reissua piisaa tälle vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tämä niin vakavaa ole, mutta jotenkin sitä vaan potee syyllisyyttä kun ei ole ollut sellainen bloggaaja mikä haluaisi olla.

   Poista
 2. Älä höpsykkä pyytele anteeksi! :) Niin se vaan on, että kesällä sisustus(blogi)rintamalla hiljenee. Ja hei, niin sen kuuluukin olla, jotta syys- ja talvikaudella taas innostaa kotoilla. Itsekin olen ollut etenkin viime aikoina hiljainen bloggaaja ja kommentoija - jännä, miten siitä tuntee huonoa omatuntoa, vaikka loppupeleissä jokainen tarvitsee lomaa niin töistä kuin harrastuksista. Aktiivisempaa loppukesää ja syksyä kuitenkin meille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huono omatunto todellakin. :( Mutta ei tämä maata kaada, koitan nostaa pään pensaasta. :)

   Poista
 3. Kesä on lomailun aikaa kaikille, myös bloggareille. Se suotakoon meille kaikille. Ja hei, täällä ollaan! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole mitään anteeksi pyydettävää :) täällä sitä ollaan ja odotellaan niin reissu, retki tai mitä vaan postauksia :)
  Itse voin rehellisesti sanoa että olen kovastikin tykännyt kaikista retki yms. Postauksistasi :) paljon vinkkejä niistä tullut ja iloa :) että älä kuule huoli :) kauniit kuvasi ilahduttaa aina :)

  Mukavaa viimeistä loma viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija! Hyvä että uskolliset seuraajat pysyy matkassa mukana vaikka välillä eksynkin harhapoluille. :)

   Poista
 5. Älähän nyt anteeksi pyytele, reissuista on kiva lukea ja kyllä täällä sisustusjuttuja maltetaan odotella! Vapaus tehdä omalla tavallaan, on oikea motivaattori tässäkin touhussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, jokainen tyylillään. Kyllä minäkin tästä laiskuudesta vielä pääsen eroon, odottakaahan vaan! :)

   Poista
 6. Voi sinua, ei mitään anteeksi pyydettävää, täällä me odotellaan ja kaikki jutut kiinnostaa, niin salaattiohjeet, reissupostaukset kuin sisustaminenkin. <3 Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Turhaa huolta kai olen kantanut tästä...

   Poista
 7. Höpsis! Ei me lukijat täältä mihinkään kadota, ja se joka ottaa ja lähtee niin oma on tappionsa! ;) Kirjoittelet just silloin kun haluat ja just siitä mistä haluat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kyllä mä tästä reipastun taas ja blogi muuttuu monipuolisemmaksi. :)

   Poista
 8. Siis todellakin kiinnostaa kaikki postaukset ja sinun ihanat kuvat! Emmäkään ole postaillut sisustuksesta juuri mitään, eh!

  Mut oon kyl huomannut ton, että reissupostaukset eivät kyllä kiinnosta, vaikka ois kuinka hyviä kuvia. Mikähän siinä on? Mua ainakin kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :)
   Mäkään en oikein ymmärrä miten ihmisiä kiinnostaa enemmän samojen kotinurkkien kuvat/postaukset, mutta ei ihanat maisemakuvat kaukomailta jne. No, makunsa kullakin! Musta on ihana lukea/katsella reissupostauksia, niistä saa aina uusia vinkkejä.

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Näinhän se on, mutta miksi siitä kuitenkin potee syyllisyyttä...?

   Poista
 10. No höh, matkailupostaukset on tosi kivoja, kun ei itse pääse nyt matkustelemaan muutamaan vuoteen. Kirjoitat niin elävästi ja kauniilla kuvilla matkoistasi, että tulee olo kuin olisi itse matkakumppanina! Oikeastaan en lue edes matkablogeja ja muiden blogeista skrollaan matkapostauksien ohi, mutta en täällä.

  Itsekin olen tosin laiskistunut nyt kesällä lukemaan ja kommentoimaan blogeja, kun ulkona riittää niin paljon puuhaa. Olisinko kolme kertaa käynyt läpi vakkariblogit koko kesänä?! Suurin ajanviejä on myös instagram, johon olen koukuttunut ja josta löytyy myös niin paljon kaikenlaista mielenkiintoista sisältöä. Aika ei vaan riitä kaikkeen!

  VastaaPoista