sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Parvekkeen uudet asukkaat













Kesäloman aikana parvekkeella kuolleiden kesäasukkaiden tilalle hankin eilen uudet asukit: pallokrysanteemin, muratteja ja koristekaaleja. Vihreää, vihreää ja vihreää. Muratti on ollut kestosuosikkini jo vuosia. Yleensä muratit ovat asuneet kanssani sisällä, mutta nyt kun minulla on tuo parveke, niin ne ovat levittäytyneet sinnekin. Tuntuvat tykkäävän niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Koristekaaleja olen aina himoinnut, mutta sisätiloihin en ole niitä koskaan ostanut. Nyt kokeilen kuinka ne viihtyvät syksyisellä parvekkeella. Kauniita ne kyllä ovat! Iso valkokukkainen pallokrysanteemikin on päässyt ensi kertaa kotiini. Kukat ovat vielä pääasiassa nupullaan, joten se näyttää vielä aika karulta. Kunhan kukat aukeavat, siitä tulee varmasti tosi rehevä ja muhkea.

Tämä on vain tämmöinen pieni pikainen "sneak peek" parvekkeen syksyyn, yleiskuvia tulossa myöhemmin kunhan saan tehtyä viimeisen silauksen. Pari tyynynpäällistä pitäisi vielä hankkia. Ehkäpä teen huomenna visiitin ruotsalaiseen sisustusliikkeeseen, olisi nimittäin muutakin hankittavaa näin syksyn kynnyksellä. Toivotaan että edessä on kaunis ja lämmin syksy niin pääsen nauttimaan parvekkeesta enemmän kuin vime syksynä (kun parveke toimi lähinnä varastona). Odotan että saan sytytellä kynttilöitä lyhtyihin ja kääriytyä vilttiin maiselmaan punaviiniä... Täytyykin kutsua kavereita illanistujaisiin nauttimaan syysilloista!

Rentoa sunnuntai-iltaa sinulle!!

*Anu


9 kommenttia:

  1. Koristekaaleja katsoin viikolla kanssa mutta jätin vielä jos saisi kanssa parvekkeen parempaan ojennukseen :)

    Oikein hyvältä sneak peek näyttää :) parvekkeesi oli kesälläkin niin viehättävä :)

    Sunnuntai illan iloa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija! Toivotaan että saan pidettyä kaalit sun muut hengissä pari kuukautta, sitten vaihdan talvisempiin kasveihin. :)

      Poista
  2. Oikein syksyistä ja tunnelmallista. Itsekin pitäisi aktivoituu pihan kanssa. Parvekkeelle ei vielä ollakaan tehty mitään.
    Kivaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kokonaisus näyttää huomattavasti kivemmalta, mutta koko parveke ei ollut vielä kuvausvalmiudessa.

      Poista
  3. Onpa ihana tunnelma sun partsilla, kaunista ja syksyistä. <3 Mun pallokrysanteemi alkaa jo vedellä viimeisiään.
    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Saa nähdä kuinka pitkään nuo pysyvät hengissä, ei ole kokemusta...

      Poista
  4. Ihanan näköistä ja kyllä toi vihreä väri tekee varmasti ihmeitä!

    Kivaa iltaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vihreä on mun juttu mitä kasveihin tulee. Värikkäitä leikkokukkia siedän aina hetken, muuten kodin kasvillisuuden pitää olla vain vihreää. :)

      Poista
  5. Haha! Iski murattikateus :D Istutin omani jo toukokuussa eikä se juuri ole kasvanut. Nyt siirsin sen sisään, saa nähdä miten käy.

    VastaaPoista