maanantai 28. syyskuuta 2015

Kuulumisia olohuoneesta


Heipä hei ja syksyiset terviset olohuoneesta!

Moni siellä on varmasti nyppinyt jo harmaita hiuksiaan, kun tässä sisustuspainotteiseksi mainostetussa blogissa ei ole ollut kuvan kuvaa eikä sanan sanaa sisustuksesta miesmuistiin. Kärsivällisyytenne palkitaan nyt! Sisustusaiheet ovat olleet jäissä ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että sisustusrintamalla ei ole tapahtunut mitään moneen kuukauteen. Täällä on katseltu samoja asetelmia ja sohvatyynyjä  jo ikuisuus. Ja myönnettäköön, että katsellaan kyllä osittain vieläkin. Mutta hiljaa hyvä tulee, ideat muhivat jo. 

Olohuone on kotini kuvatuin huone, keskittyyhän siihen pitkälti koko arkeni. Tässä avoimessa tilassa kokataan, syödään, tiskataan, leivotaan, blogataan, luetaan, jumpataan, kudotaan, katsellaan tv:tä ja viihdytetään vieraita. Samaan tilaan linkittyy myös avoin eteinen, johon on suora näkyvyys istuipa sitten sohvalla, nojatuolissa tai ruokapöydän ääressä. Visuaalisesti tilojen pitää siis olla  yhteneväiset ja se tavoite on saavutettu. 

Olohuoneessa ei ole tapahtunut mitään ihmeitä sitten viime näkemän (kuten varmaan moni huomaa), mutta jotain uutta ja kaappien kätköistä kaivettua vanhaakin löytyy. Kaapiston yläpuolelle olen viimein saanut ripustettua alkukesästä tilaamani julisteet ja kaapin päälle olen hankkinut ihanan uuden lyhdyn. Sisustustikapuut olivat aiemmin parvekkeella, mutta toin ne vaihteeksi sisälle. Nyt se toimii torkkupeittojen telineenä, siitä on helppo napata se kaikkein pehmein ja kääriytyä kerälle sohvannurkkaan. Onhan tuonne sohvallekin kerääntynyt pieni kokoelma uusia tyynynpäällisiä, nekin jo alkukesästä hankittuja, syksyä odottaneita. Vanhat taljat pääsivät syksyn kunniaksi peppua lämmittämään niin ruokapöydän tuoleihin kuin nojatuoliinkin. Nyt on pehmeää, harmaata ja harmonista. Uudet asetelmat (sohvapöydälle, kaapiston päälle, ruokapöydälle) ovat vielä mietinnän alla, jotain syksyistä ja luonnollista olisi toiveissa. Katsotaan mitä keksin.

Kiitos että olet siellä, kiitos että käyt kylässä! Olet minulle tärkeä, vaikka aina en sitä osaa kertoa!

Rentoa maanantai-iltaa!


*Anu


18 kommenttia:

 1. Kutsuvan ja kotoisan näköistä, ihana syyskoti! <3 Ja täällä jaksellaan kyllä lukea ihan aiheista laidasta laitaan, joten ei huolta sen suhteen. :)

  Mukavaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Samoin täällä, kaikki sun kuulumiset sopii, joten no stress ainakaan mun puolesta! Nättiä ja pehmoista siellä. Täällä on myös kääriydytty viltteihin jo monena iltana ja täytyy varmaan vielä täydentää vilttiarsenaalia, sen verran vetää ikkunoista jo nyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä taitaakin olla vähän vilpoisammat asunnot (vai kuvittelenko väärin...), vilttejä varmasti tarvitsee!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää siellä. Mulla ollut sisustushommat ihan jäissä koko kesän ja vähän keväänkin, mutta nyt intoa riittää taas. Kumma miten syksyllä aina rupeaa innostaa sisustelut :) Yhden seinän maalailin jo ja lisää mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla sisustelut on jäissä, koska tykkän asunnot juuri tässä kuosissa. Ei ole pakottavaa tarvetta muuttaa mitään. :)

   Poista
 4. Todella kaunista kotonasi kuten aina <3 näyttää todella kauniilta <3 instan puolella onkin ihania kuvia myös näkynyt :)

  Täällä odotetaan aina yhtä innolla :) <3 kiitos itsellesi ihanasta blogista <3

  VastaaPoista
 5. Kiva on kurkata välillä olohuoneeseen, mutta ihan yhtä tervetulleita ovat olleet kaikki muutkin postaukset! Viltit ja kynttilät syksyn parhautta, printit näyttävät tosi kivoilta! Aina ei suuria muutoksia tarvitakkaan, itsellä vain se olo on ettei viitsi samoja juttuja kuvailla. Mukavaa alkanutta viikkoa Anu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mulla on tässä kodissa niin pienet neliöt ettei niistä mitenkään riitä jutunjuurta kovin usein. Pieniä murusia kerrallaan, niinkuin blogin nimikin sanoo. :)

   Poista
 6. Kaunis kaunis olohuone ja ihana kokonaisuus :)))! Mäkin välillä mietin, että mulla muka sisustuspainotteinen blogi...buah! Nooh, näillä mennää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Mielellään pitäisin blogin sisustuspainotteisena, koska ne jutut selkeästi kerää eniten lukijoita. Mutta tämmöisellä sekametelisopalla taidan jatkaa kaikesta huolimatta. :)

   Poista
 7. Kotisi on kaunis ja olohuoneesta kivoja kuvakulmia. Mielenkiinnolla luen kaikkia aiheita. :)

  VastaaPoista
 8. Ihana fiilis!
  Kaunis tuo musta rottinkituoli!

  Leppoisia syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkään kovasti tuosta tuolista, sopivan kevyt tämmöiseen pieneen kotiin.

   Poista
 9. Mä olen ihan fiiliksissä kaikista rottinkijutuista ja tahdon piristää niillä omaakin kotia. Tykkään teidän olohuoneesta hurjasti! Rottinkituoli on IHANA, samoin lyhty kaktusten vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on nyt joku rottinki/puu/luonnonmteriaalivilitys. Niinkuin taitaa olla aika monella muullakin... :)

   Poista