keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Halipompelienergiaa!
















Nyt on ladattu taas roppakaupalla hyvää mieltä ja halipompelienergiaa! Vietin vapaapäiväni Hämeessä veljen perheen luona. Maanantai-iltana nautimme auringon pilkahduksista, kuohuviinistä ja itse grillatuista (siis veljeni grillaamista) hampurilaisista. Yksi jos toinenkin sai rapsutuksia, jalkahierontaa ja halauksia. Minä varastin halauksen sieltä ja toisen täältä, rakkaat pikkuneidit joutuivat halipompelin uhreiksi tuon tuostakin. Onneksi eivät juokse karkuun. :) Eniten sylihoitoa ja rapsutusta taisi kuitenkin saada tuo karvainen pikku kaveri.

Eilen pyörähdimme kälyni kanssa kaupoilla. Ajelimme toiveikkaina Tiirinkosken tehtaalle, mutta karvas pettymys iski, kun huomasimme sen olevan auki vain loppuviikosta (to-la). No, joku toinen kerta sitten paremmalla onnella. Olen tuosta lifestyleputiikista kuullut niin paljon hyvää, että sinne on todellakin vielä päästävä. Iltapäivällä suuntasimme koko porukalla tyttöjen ratsastustunnille. Tädin muruset (6v ja 9v) menivät kenttää ympäri kuin vanhat tekijät (molemmat harrastaneet ratsastusta vasta muutaman kuukauden), me aikuiset katselimme kentän reunalla. Minä sain muistutuksen siitä, että hevosallergiani ei ole hävinnyt välivuosien aikana (viimeksi hevosten lähellä 90-luvulla) minnekään. Sain vuosisadan rajuimman allergisen reaktion: silmät kutisivat, nenä vuoti, nielu oli tulessa, aivastuksia tuli sata! Tunnin verran siinä meni ennenkuin oireet alkoivat helpottaa (ja lääke purra). Eli minusta ei tule heppatyttöä edes katseluetäisyydeltä!

Tämän päivän vielä löysäilen ja yöksi menen töihin. Aloitan päivän kampaajareissulla. Taas olisi pieni muodonmuutos luvassa, tukka lyhenee entisestään. Jotain värimuutostakin olisi tarkoitus saada. Katsotaan joudunko kulkemaan seuraavat päivät pussi päässä... Mutta nyt suihkuun ja meikkiä naamaan!

Aurinkoista päivää sinulle!

*AnuElina


12 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihania kuvia ja tuo mäyris <3 <3 .

    Aurinkoista loppuviikkoa.

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka ihanan suloinen mäyräkoira! Viisas katse.:) Kyllä noita muitakin kuvia kelpaa katsella.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, ei se ehkä sieltä viisaimmasta päästä ole... ;)

      Poista
  3. Aika jännä juttu, mulla oli pienenä tyttönä tapana sanoa äidille, että halibombeli ja se tarkoitti, juurikin, että halattaisiin;) Hevosallergia on kamalaa, niin kuin mikä tahansa muukin allergia kohtaus, kokemusta on täälläkin! Pysy kaukana hepoista, vaikka ihania ovatkin;)
    Jännää nähdä siten vaikka ne sinun hiukset?
    Tsemppiä yötyöhön ja kivaa kampaaja päivää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistanutkaan, millainen on kunnollinen allerginen reaktio. Siinä oli läsnäolijoilla naurussa pitelemistä, kun olin niin "räkäinen reppana". ;)
      Eiköhän tämä uusi tukka jossain vaiheessa vilahda täällä blogissakin...

      Poista
  4. Hevos allergiaa on täälläkin, ja jse on rajumpi kuin esim kissoja kohtaan joille olen myös allerginen.. tunti hevostilalla hääjuhlissa oli tuskaisinta ikinä.. vaikka siis en edes käynyt sisällä talleissa tai mennyt lähellekkään hevosta.. silmät kutisi ja turpos ja nenä vuotaa.. ja naama kutisee.. harmittaa voisin tykätä heppailu hommista.. : (

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yllätyin miten voimakas heppa-allergiani oli. Testeissä (tehty v. -92) kissa oli pahempi, mutta oireiden perusteella voin sanoa, että hevosesta tuli ärhäkämpi reaktio. Ratsastaminen voisi kyllä muuten kiinnostaakin, mutta allergian takia pakko luopua haaveista.

      Poista
  5. Äh, todella kurjaa saada tuollainen reaktio!
    Teidän kesäherkkunne näyttävät herkullisilta ja koko vierailu kuulostaa ihanalta! Tsemppiä yöputkeen!

    VastaaPoista
  6. Ihana reissu sinulla! Harmi tuota allergista reaktiota, ei kiva ollenkaan.
    Suloinen pieni koiruus, ihania kuvia muutenkin! <3

    Aurinkoista päivää! :)

    VastaaPoista