tiistai 10. kesäkuuta 2014

Terveisiä!


Terveisiä Joensuusta! 

Muutaman päivän blogitaukoni johtu siitä, että olen ollut reissussa. Pyörähdin vapaapäivinäni Joensuussa auttamassa muuttohommissa. Kävin heittämässä hyvästit edesmenneen isäni talolle ja pihalle ja auttelin isän vaimoa muutossa. Talo myytiin nopealla aikataululla, koska se on aivan liian suuri yhden naisen hoidettavaksi. Toisaalta haikeaa, että talo ei ole enää "meidän", mutta toisaalta suuri helpotus, kun iso huoli talon hoitamisesta ja huoltamisesta on nyt pois yksin jääneen A:n harteilta. Siitä tulee nyt koti nuorelle lapsiperhelle. Toivotaan, että he viihtyvät kauniissa talossa ja vehreässä pihassa.

Piha on vuosien varrella laitettu todella runsaaksi ja verhreäksi, on ruusupensaita, omenapuita, kukkia, sireeniä jne. Ihana juhannusruusu puhkesi kukkaan juuri minun visiitin aikana. Upea ilmestys ruokailutilan ikkunan edessä. Piti ehdottomasti käydä pomppimassa kostealla nurmella ja ikuistaa ruusut muistikortille. Kauniita kukkia ja todella huumaava tuoksu! 

Kotiuduin myöhään eilen illalla reissusta, mukanani pieniä ja vähän suurempia aarteita. Mahdoin olla aikamoinen näky, kun raahauduin junassa pahvilaatikon ja ison kassin kanssa (josta törötti pitkä valaisimen varsi), lisäksi tietenkin perässä vedettävä laukku! Sain isän jäämistöistä kivoja aarteita, joita tulen esittelemään blogissakin myöhemmin. Osan esittely jää luultavasti loppuvuoteen, kunhan pääsen muuttamaan uuteen kotiini (kunhan löydän sen ensin). Malttakaahan odotella! 

Aurinkoista tiistaita!

*AnuElina
11 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Varmasti on ollut haikea reissu, kun luovutaan paikasta johon liittyy paljon muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän tässä on helpotusta kuin haikeutta. Talohan ei ollut minun kotini koskaan, siellä tuli ainoastaan vierailtua viimeisen kahdeksan vuoden aikana.

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja mukava kuulla kuulumisia :-) varmasti mukaan tarttui ihania aarteita :-) odotetaan että mitä ihanaa olet löytänyt :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielellään esittelisin aarteeni jo, mutta pari niistä pääsee esille vasta uudessa kodissa, joten siihen asti pitää malttaa. Pari muuta juttua saatankin esitellä aikaisemmin. :)

   Poista
 3. Vanhasta luopuminen voi joskus olla niin raastavaa. Varmasti uudet asukkaat osaavat arvostaa taloa yhtä paljon ja pitää siitä hyvää huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että uudet asukkaat viihtyvät. Minullehan talo oli vain vierailupaikka, kun kävin isää moikkaamassa muutaman kerran vuodessa. Mutta onhan sieltä muistoja tietenkin...

   Poista
 4. Varmasti ollut raskas matka. Aivan ihania kuvia, juhannusruusut ovat niin kauniita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ei se nyt mitenkään raskas matka ollut, korkeintaan vähän haikea. Raskaita olivat korkeintaan muutamat muutolaatikot ja 2x5h junassa istuminen. :)

   Poista
 5. Kauniita kuvia olet saanut taltioitua <3 !! Voimia ja blogitaukoilu tekee välillä hyvää :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! "Tauko" oli ehkä minulta väärä ilmaus, eihän kolme päivää kovin pitkä aika ole. ;)

   Poista
 6. Onneksi talo löysi uudet omistajat! Ja sulle peukut kodin etsimiseen :)

  VastaaPoista