torstai 12. kesäkuuta 2014

Boyfriend
Mulla on poikaystävä. Tai oikeastaan mulla on sen farkut. Eli hakusessa olisi vielä se poikaystävä. Sitä odotellessa (ja siinä saattaa mennä pitkään) puhutaan farkuista. Ostin nimittäin pari päivää sitten "boyfriend" farkut. Sellaiset vähän maskuliiniset, aavistuksen löysät ja kulutetut. Ja ehdottomasti PALJON mukavammat kuin tyttöjen piukat pillit, mitä viime vuosina on tullut kiskottua jalkaan napaa sisäänvetäen. Näistä tulee taatusti kesän suosikkifarkut, ihanan rennot ja mukavat! Aivan pettämätön yhdistelmä valkoisen t-paidan kanssa, lahkeet käärittynä tietenkin. Poikamaista joo, mutta eikös se ole näiden housujen tarkoituskin? Tuodaan vähän särmää tyttöilyyn "jou mään"-asenteella.

Ostoslistalla olisi myös vähän siistimmät farkut, sellaiset täydellisesti istuvat ja peppua pienentävät (siihen taitaa kyllä auttaa vaan armoton treeni). Lisäksi himoitsen nyt niin muodikkaita reisien kohdalta revittyjä farkkuja. Kai tämmönen lähes nelikymppinenkin voi käyttää sellaisia, jos asenne on kohdallaan?

Vaatteista puheen ollen, taidankin nyt käydä vaatekaappien kimppun. Vaatteiden karsinta osa 321 alkakoon (koska kaapissa on aina liikaa kaikkea)! Seuraavaksi voisi ottaa siivouskaapista esiin imurin ja pölyrätin. Hyvää sadepäivän puuhaa!

Eipä mulla muuta, HEIPPA!


*AnuElina


6 kommenttia:

 1. Kivat farkut. Mä tuunailin just yksiä farkkuja ja oli tarkoitus tehdä niistä tosi revityt, mutta sitten iskikin joku täti-vaihde päälle, ja en raaskinutkaan kovasti repiä. Ja todellakin voi käyttää, tuolla kropalla ja asenteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin jos repisin vähän jotain vanhoja farkkujani, tulisi vähän edullisemmaksi... :)

   Poista
 2. Rennon näköinen meininki, rupesi mielessä soimaan Jukka Pojan biisi . ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. O-ou, Jukka Poika... eipä heti tullut mieleeni! :)

   Poista
 3. Kivat farkut :) Jukka Pojan biisi sopisi kyllä hyvin näihin :)
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista