sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tunnelmia jouluna 2012










Nyt palataan ajassa ja ajatuksissa vuoden taakse. Viime jouluun. Täällä blogistaniassa on viime päivinä vilahdellut useammassakin blogissa fiilistelykuvia viime joulusta, joten siitä inspiroituneena minäkin kävin kuva-arkistojani läpi ja palasin vuoden takaisiin tunnelmiin. Tykkäsin tosi paljon kotini viime vuotisesta joulutunnelmasta. Vaaleaa, raikasta, pehmeää, tunnelmallista. Luulenpa vaan, että tänä jouluna mennään suunnilleen samalla linjalla. Tänä vuonna en kylläkään hanki joulukuusta, koska en ole jouluna kotona. Uskokaa tai älkää, mutta minulla on ensimmäinen töistä vapaa joulu seitsemään vuoteen! Selvennettäköön asiaa sen verran, että olen ihan omasta halusta ollut viimeiset kuusi joulua töissä. Nyt odotan tulevaa joulua kuin hullu kuuta, en malttaisi millään odottaa, että saan vietää joulun pitkästä aikaa perheen parissa.
Onneksi tässä joulua odotellessa on vielä paljon kivoja päiviä ja tapahtumia, jotka antavat ajalle siivet. Kohta huomaan, että joulu tuli ja meni!

Nyt alan hiljalleen viritellä joulutunnelmaa kotiin, sillä mieluummin nautin ihanasta tunnelmasta ennen joulua kuin joulun jälkeen. Yleensä uuden vuoden paikkeilla korjaan kaikki jouluhörsötykset kotoa pois. Osa paperitähdistä on jo viritelty tunnelmanluojiksi, hiljalleen kaivelen esille myös valonauhat ja muut joulukoristeet. Metsäreissukin pitäisi tehdä, että saan jouluasetelmiin havuja ja sammalta/jäkälää. Ja joulukukkia pitää alkaa ketselemaan sillä silmällä kun tuolla kaupoila liikkuu. Hyasinttejä on jo ikävä! Eli hommaa piisaa, erittäin mieluista sellaista!

Leppoisaa isänpäivän iltaa!

*AnuElina


16 kommenttia:

  1. Niin kaunista joulutunnelmaa. Kyllä joulufiilis tarttuu ja kaikki ilo tarvitaan tähän kaikkein mustimpaan aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Kaikki keinot sallittu, että mustasta marraskuusta saadaan kaikki ilo irti!

      Poista
  2. Näitä kuvia oli ihana katsella, tuli levollinen mieli <3
    Olen puolestasi iloinen, että pääset nauttimaan joulunpyhistä perheesi kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JOulusta tulee levollinen mieli ihan väkisinkin. :)

      Poista
  3. Ihanaa oli fiilistellä viime joulua. Itsekin alan virittelemään joulua jo pikku hiljaa, koska olen aina joulut poissa omasta kodistani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulua todellakin saa fiilistellä jo marraskuussa joten anna mennä vaan! :)

      Poista
  4. Ihania tunnelmakuvia ja varmasti on ihanaa päästä viettämään perhejoulua 6 työjoulun jälkeen. Minä olen samanlainen, laitan joulua kotiin hyvissä ajoin ja nautin siitä ennen joulua ja joulun jälkeen pitää äkkiä saada kevättä kotiin. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu-u, ei tammikuussa enää viitsi katsella joulukoristeita!

      Poista
  5. Kauniita joulukuvia:) Minäkin tykkään tunnelmoida joulua hyvissä ajoin ennen joulua ja joulukoristeet lähtee pois yleensä jo ennen uutta vuotta. Niinpä joulufiilistelyn voi aloittaa näin marraskuun alussa. Kiva että sinulle tiedossa vapaa joulu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Kiva kuulla että on muitakin jotka siivoavat joulun pois uuden vuoden tieltä. :)

      Poista
  6. Ihanat joulukuvat! Tuo kuusesi on kyllä ollut niin kaunis!
    Joulun fiilistely etukäteen on ihan parasta!

    Kivaa alkanutta viikkoa!
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuusi kyllä oli aivan ihana! Onneksi tänäkin vuonna saan nauttia kuusesta, en tosin omassa kodissani.

      Poista
  7. Voi ku ihania ja inspiroivia kuvia! <3

    VastaaPoista
  8. ... ja maailman suloisimmat kuuset! Tuo pikkuinen varsinkin on ihan syötävä! Kyllä siinä perhejoulussa on aivan oma hohtonsa, mitä useampi, sen parempi. Me saadaan meidän iskä tänne ja muksut tietysti ihan tohkeissaan, niin kuin minäkin tietty!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkukuusta pitäisi lähteä metsästämään täksi jouluksikin, pieni on aika symppis!
      Mahtavaa että teilläkin jengi koossa tulevana jouluna! :D

      Poista