keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Aaltoja, aaltoja!

Hei siellä!

Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä ja viisasta sanottavaa. Hieman koomassa olen viiden yön valvomisesta. Tulin tänne vaan vähän hehkuttamaan. Nimittäin sitä, että sain kerrankin ansioni mukaan: Viidestä yöstä palkaksi viisi päivää vapaata! Kerrankin aikaa toipua kunnolla ennen seuraavan yöputken alkua ja aikaa tehdä kaikkea kivaa ja vähän rästihommiakin. Upeeta, mahtavaa! Aaltoja, aaltoja!!

Vapaapäivinä aion: *siivota (oikeastaan siivosin jo) *kutoa (palmikkosukat kesken) *urheilla (salia ja juoksua tottakai) *ulkoilla *juhlia (ID Blog Awards, you know!) *nukkua (PALJON) *kokkailla *valokuvata (ja opetella valokuvausta ja uuden objektiivin käyttöä) *suunnitella matkaa (kaikki sisämaan lennot varattu, hotellivaraukset tekemättä) *soittaa kavereille (rästissä monta puhelua) *lakata kynnet *shoppailla *askarrella (joulukortteja kenties?) *poltella kynttilöitä *syödä sushia *löhötä sohvalla *järjestellä paikkoja kotona *fiilistellä (ihan kaikkea ja etenkin elämää!) *testata uudet pellavalakanat (joo, oli ihan pakko ostaa!)

Näillä mennään loppuviikko! Mutta mitä sinun keskiviikkoon kuuluu? :)

*AnuElina


Ps. Nyt pitäisi sitten äkkiä päättää mitä mä vapaapäivinä kokkailen ja syön, kauppaan ois lähdettävä...


8 kommenttia:

 1. Mukavaa kun sait vapaata 5 päivää :) ja oikein kivalta vaikuttaa tuo sinun lista, mitä aiot puuhailla, hauskoja vapaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Eiköhän nämä vapaat mene mukavasti arkisissa askareissa. Ihanan rennosti ilman aikatauluja. :)

   Poista
 2. Ihania suunnitelmia sinulla <3
  Mäkin teen täällä muutamat allot sulle:))

  VastaaPoista
 3. Nautinnollista vapaaputkea, olet sen todella ansainnut! Keskiviikko meinasi olla ankea ja harmaa, mutta onneksi huomasin, että ollaan jo lusittu taas yli puolet viikosta, joten tässähän lähti enää rippeet arkipäivistä käyntiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen samaa mieltä, tämä on ansaittu, aika tiukka työsyksy on ollut. Kyllä tässä alkaa olla taas ihan oikean lomankin tarpeessa, mutta sitä joudun odottelemaan vielä lähes kaksi kuukautta. Jaksaa, jaksaa! :)
   Mukavaa viikonlopun odotusta sinulle!

   Poista
 4. Kauniita neilikoita kuvissa, mun lempparikukka! <3 Ihanan pitkä vapaa sulla edessä, siinä tosiaan ehtiikin jo hengähtämään! Mä odotan innolla joulua ja mieheni alkavaa lomaa, joka kestää melkeen kolme viikkoa :) Saa vähän jelppiä tähän arjen pyörittämiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kiva, että voi kohta vähän höllätä. Nauti!

   Poista