sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Lasinen jouluasetelma


Eilen illalla sain inspiraation hörppiessäni glögiä ja lukiessani uusinta Koti ja Keittiö-lehteä. Jos sinulla on tuo lehti niin kurkkaa sivulle 28. Siitä se ajatus sitten lähti. Keräsin keittiön yläkaapin uumenista kaikki maljakot, lasipurkit ja tuikkukupit yhteen ja sommittelin niistä (valitsin vain sopivimmat ja kauneimmat)) kauniin asetelman olohuoneen senkin päälle. Ja siitä tuli kaunis! Tykkään ihan hirmusti! Sytyttelin kynttilät palamaan ja nautin tunnelmasta.

Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoinen ja valoisa päivä, joten sain näpsittyä PALJON kuvia tulevia blogipostauksia varten. Vaikka ulkona on kirkasta ja valoisaa, sisälle asti valo ei kuitenkaan päässyt kunnolla. Iltapäiväaurinko paistaa olohuoneen puolelle, mutta näin talvella aurinko on jo niin matalalla ettei se valaise olkkaria. Makuuhuone sen sijaan kylpee auringonvalossa aamupäivisin. Ihanaa!

Kaunis päivä houkutteli myös ulkoilemaan, niinpä kävin tunnin happihypyllä läheisessä metsässä. Ulkoilutin kameraani ja poimin kassiin jäkälää, havuja ja käpyjä tulevia adventti/jouluasetelmia varten. Nyt nuo metsän tuottet saavat muutaman päivän kuivua lämpöpatterin alla. Sitten pitääkin ideoida adventtikynttiläasetelma näitä tuotteita apuankäyttäen, aikaa on tasan viikko. Siis viikon kuluttua on joulukuu!

Kaikenlaista kivaa tulossa blogiini lähiaikoina, pysyhän kuulolla! Suloista sunnuntain jatkoa!
Tää lähtis salille hakemaan virtaa alkavaan työrupeamaan. Moido!


*AnuElina


20 kommenttia:

 1. Ihanan asetelman olet loihtinut :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat inspiraatiot sait lehdestä! Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
 3. Minullapa oli kyseinen lehti ja niinhän sieltä inspiskuva löytyi. Kaunista olet laitanut. Minä lähden tyttären kanssa lehtikuusen oksia etsimään. Pimeällä on parempi hiippailla ;)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin asetelman olet tehnytkin.

  VastaaPoista
 5. Ihana asetelma;) Noita lehtikuusen oksia pitäisi lähteä etsimään jostakin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis asetelma, kynttilän valo varmaan vielä noista laseista kauniisti heijastuu.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana, ihana, ihana asetelma! Kylmä ja silti niin lämmin. Silmä lepää ja ideat alkoi itselläkin viriämään… ;)

  VastaaPoista
 8. Kaunis asetelma todella, tykkään. Lasi eri muodoissaan toimii kyllä loistavasti.

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä niin hieno asetelma! Ja nuo oksat ovat tosi kauniit, pitäisi löytää itsellekin. :)

  VastaaPoista
 10. Vau, niin harmoninen ja kaunis! Tykkään!

  VastaaPoista
 11. Ihana asetelma ja niin tunnelmallinen :)

  VastaaPoista
 12. Hitsi kun näyttää hyvältä!! Rupesi kiinnostamaan se inspiskuva.. :-D
  Todellakin, viikon päästä jo joulukuu ja tasan kuukauden päästä jouluaatto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri käväisin postilaatikolla ja mikä ihana lämmin paketti siellä odottikaan, kiitoskiitoskiitos <3 <3 !

   Poista
  2. Ole hyvä! Kiva jos lämmittää mieltä ja kätösiä! :)

   Poista
 13. Nyt tulee poikkeuksellisesti KIMPPAKIITOS... siis KIITOS jokaiselle tähän postaukseen kommentoineelle! Kiva että tämä jouluinen asetelmani viehättää myös teidän silmää. Pieniä muutoksia asetelmaan saattaa tulla tässä päivien kuluessa, mutta yleisilme pysyy samanlaisena Mm. noiden kuvien ottamisen jälkeen tuohon oikeassa reunassa olevaan isoon maljakkoon (kaksi ylintä kuvaa) ilmestyi ihana pikkuruinen kuusi. Kuviakin tulossa jossain vaiheessa. Kiva kun kävit lukemassa, katselemassa ja kommentoimassa!

  VastaaPoista
 14. Ihana asetelma! <3 Mä tykkäisin pitää enemmän lasiesineitä esillä, mutta pikkusormet tahtoo turhan uteliaasti niitä hamuilla.. Eli tällä hetkellä niitä pystyy pitämään ainoastaan korkeampien lipastojen ja vitriinien päällä. Riihimäen lasipurkkeja tosin uskallan pitää pöydällä/lattialla, ne on sen verran lujaa tekoa ettei ihan helpolla säry. Mut aikansa kutakin, ehtii se äippä vielä myöhemminkin sisustelemaan ;)

  VastaaPoista