tiistai 19. marraskuuta 2013

Muistamisia


Tänä syksynä täällä blogistaniassa on muistettu uskollisia lukijoita ja kommentoijia oikein urakalla. Olen saanut osani tästä hyvästä. Eihän tätä bloggailua harrasteta lahjojen toivossa, vaan omasta kiinnostuksesta, inspiraatiosta ja halusta levittää positiivista ja hyvää mieltä. Mutta kiitoksilta ja lahjoilta en ole välttynyt ja täytyy myöntää että, ne lämmittävät mieltä kovasti.

ISOT KIITOKSET pitkäaikaisille blogini seuraajille ja aktiivisille kommentoijille Jennille (Keski.-blogista) ja Eijalle (Korukoppa-blogista), jotka muistivat minua kiitoksin ja pikku paketein! Pienet yllätyspaketit piristivät pimeää syksyä kovasti. Jennin paketista löytyi kauniit tähtilusikat, helmisydän ja talvitunnelmaiset servetit. Eijan yllätys puolestaan oli tuikitärkeä itsetehty heijastin helmi- ja enkelikoristein. Aivan ihanat lahjat, KIITOS!

Vastavuoroisesti haluan kiitää teitä Jenni ja Eija aktiivisesta mukanaolosta blogissani, olette tainneet kulkea matkassani blogini alkuajoista lähtien. Teiltä ei taida jäädä yksikään postaus huomaamatta! Kiitokseksi haluan muistaa teitä pienillä joululahjoilla. Jääkäähän siis odottelemaan postiluukun kolahdusta!
Ja ISOT KIITOKSET myös teille muille ihanille blogisiskoille, jotka käytte ahkerasti vierailulla ja jätätte kivoja kommentteja postauksiini. Lahjoisin mielellään teidät kaikki! Mutta jääkäähän toki linjoille, sillä päätin, että kun 200 lukijan raja ylittyy niin täällä järjestetään blogini historian toiset arpajaiset! Ja juuri tätä postausta kirjoittaessani lukijamäärä lisääntyi 199:stä 202:een, mahtavaa! Ehkäpä juuri sinä saat pienen paketin vielä ennen joulua! :)

KIITOS ja kuulemiin kaverit!

*AnuElina


Ps. Jenni, lähetätkö osoitteesi tänne: kaneli76@hotmail.com. Eijan osoite minulla onkin tallessa. :)
Oishan se kiva, että saisi edes kunnon kuvat noista kauniista lahjoista, mutta kun valo ei riitä niin se EI RIITÄ! Pahoittelut.


18 kommenttia:

 1. Mukavia tuollaiset yllärit ;)
  Mukavaa illanjatkoa sinulle

  VastaaPoista
 2. Ihana AnuElina, voi että, mikä postaus ja ihanat kuvat! Ja laitan ilman muuta sähköpostia tulemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupaketti lähtee postiin loppuviikosta. :)

   Poista
 3. Voi, miten kivoja lahjoja ja yllätyksenä vielä!! Jää kyllä takuulla mieliin tuollainen ylläri ja blogisi on kiva ja mielenkiintoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika otettu olen näistä muistamisista. :)

   Poista
 4. Olipa mukavaa, että oli mieluinen ylläri! Blogisi on todellakin yksi lemppareistani <3
  Täällä on muuttopuuhat pahimmillaan ja blogeja en nettipimennossa juurikaan pääse seuraamaan. Palailen taas muuton tauottua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttelehan rauhassa, toivottavasi kaikki sujuu hyvin. :) Paketti lähtee tuotapikaa.

   Poista
 5. Ihana paketti! :) Tuo sydän on aivan ihku! :) Niin kaunis idea tuo muistaminen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostan kovasti kaikkea itsetehtyä, nyt sain sellaista molemmissa paketeissa. Mainiot lahjat!

   Poista
 6. Kiva idea muistaa uskollisia lukijoita! Hitsi saamaa tuskailen minäkin tuon valon kanssa, aina on liian vähän valoa ja keino sellaista, että kuvat ovat keltaisia ja jopa vihertäviä yäk. Sinullahan on kuitenkin kohtuu valoisia nuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u, kusenkeltaiset kuvat eivät ole mistään kohtaa kauniita ja tunnelmakin valitettavasti kärsii. Mutta sillehän me ei mahdeta mitään täällä pimeäsä pohjolassa. :/

   Poista
 7. Voi kuinka ihanaa, että välillä noinkin päin, että lukijat muistavat bloggaajaa! ♥ Hyvä Jenni ja Eija! :) Ja ennen kaikkea kiitos AnuElina, blogisi piristää ihanasti marraskuun pimeinä päivinä ja iltoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos saat piristystä blogistani! :)

   Poista
 8. Ihania ylläreitä. Ihania ystäviä. Ja ihanat blogit totta kai!

  VastaaPoista
 9. Voi ku ihanat yllärit! <3 Lukijat ne on tärkeässä osassa tätä bloggailua, ihanaa kun muistetaan tällä tavalla :)

  VastaaPoista
 10. Oi, kuinka ihanat lahjat :) ja ihanat lukijat ovat kyllä niiin tärkeitä!

  VastaaPoista