maanantai 28. lokakuuta 2013

Pois mukavuusalueelta


Nyt olen ihan pihalla. Poissa mukavuusalueeltani ja samalla pois osaamisalueeltani. Tätä asiaa ei ole blogissani koskaan pohdittu eikä esitelty. Ja todennäköisesti et tule tähän aiheeseen kovin usein törmäämänkään täällä. Kyseessä on nimittäin aihepiiri, josta en tiedä juuri mitään. Ja josta en ole kovin kiinnostunutkaan, jos totta puhutaan. Kyseessä on kuitenkin asia, joka on osa jokapäiväistä arkeani. Iso iso mysteeri: Kosmetiikka.

En tiedä kehtaako tätä julkisesti mainostaa, mutta olkoon. Kosmetiikka on se, mistä säästän. En koe tarvitsevani monen kympin (tai satasen!) kasvovoiteita tai huulipunia. En trendishampoota tai kalliita kasvojen puhdistustuotteita. Tämän tytön kaapista ja meikkipussista löytyy halpiskamaa: Lumenea, Lorealia, Erisania, Aqualania, Dovea, Rexonaa, Pepsodentia... Ihan hyvin ajavat asiansa. Ja ihan hehkeänä iho/ kroppa/ hiukset/ kasvot  pysyy niilläkin, jos on uskomista ihmisten toistuviin kommentteihin siitä, että näytän ikäistäni nuoremmalta. ;) Enkä omasta mielestäkään ole "pilannut" itseäni halpiskosmetiikalla. Iho on terve, hiukset kiiltää, hampaat on valkoiset ja tuoksunkin ihan hyvältä. :)






Olen ollut jo vuosia Lumene-tyttö. Meikit ja kasvojenhoitotuotteet ovat useimmiten löytyneet kyseisen merkin hyllystä päivitäistavarakaupoista. Nyt poikkesin totutusta, kun kävin tutustumassa uuden Sokoksen (kauppakeskus Kaari) kosmetiikkaosastoon. Kaunis ja valoisa kosmetiikkaosasto sai pään pyörälle ja ostin jotain muuta kuin Lumenea. Nyt kokeiluun pääsevät No 7-tuotteet. Kyseessä on vanha kosmetiikkamerkki, mutta minulle uusi tuttavuus. Hinta on kitupiikille sopiva ja tuotteet kauniin näköisiä (ja voiteet hyvän tuoksuisia). Ostin näin aluksi päivä- ja yövoiteen sekä kasvojen puhdistusgeelin. Meikkipuolelta kokeiluun pääsevät huulikiilto ja ripsiväri. Kahden No 7-tuotteen ostajalle tuli vielä kaupanpäälle pieni rasia, joka sisälsi huulipunan, ripsivärin, rajauskynän ja luomivärin. Aika hyvä diili! Nyt vaan testailemaan, katsotaan tuleeko tästä uusi suosikkini.




Onko sinulla kokemusta No 7:n tuotteista? Mitä sinä arvostat kosmetiikassa? Mikä on sinun luottomerkkisi?

Nyt äkkiä pois tältä epämukavuusalueelta, työt kutsuu!

*AnuElina

Ps. Pitääköhän mun tästä lähtien nolona pukea paperipussi päähän?
Ja tämä ei ole maksettu mainos!


23 kommenttia:

  1. Hih, täältä nousee kans käsi ylös, sillä oon ihan surkee kosmetiikan kanssa. Osta halvimmat tuotteet tai sitten käytän samaa perusrasvaa päästä varpaisiin :D pihi mikä pihi ;) kerrohan käyttökokemuksia noista, mielenkiinnolla jään kuulolle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apteekin perusrasvat on niin hyviä, että niitä voikin käyttää päästä varpaisiin. :)

      Poista
  2. Ihanan rehellinen postaus :) Itsellä on vähän sama kosmetiikkaan ja hiustenhoitoon liittyen ja laitan vähän liikaa rahaa sitten vaatteisiin niidenkin edestä. No7:n tuotteita en ole kauheasti kokeillut, mutta olen kuullut niistä hyvää! Etenkin merkin Beauty Serum on todella suosittu etenkin Britanniassa. Halvemmiltakin kosmetiikkamerkeiltä löytyy huipputuotteita, tärkeintä, että ne täyttävät tehtävänsä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on, ei hinnalla väliä, kunhan iho tykkää, tukka puhdistuu jne. :)
      Minulla menee ne kosmetiikasta ja kauneudenhoidosta säästyneet rahat vaatteisiin, sisustamiseen ja matkusteluun. :)

      Poista
  3. Hih, ihana postaus!! Mä olen sitä mieltä, että ei niinkään merkillä väliä, kunhan tuotteet sopivat omalle iholle. Minun äitini on pian 62-vuotias ja on ikänsä pessyt kasvonsa saippualla ja käyttänyt voiteena Apobasea. Hän on aina meikannut; saippualla lähtee myös silmämeikki hyvin pois, mutta iho silti hänellä pysynyt hyvänä ja nuorekas daami kuin mikä.

    Mä muistelen, että No7 teki mainion kampanjan muutama vuosi sitten kysellen ja jakaen käyttäjien kokemuksia myös tv-mainoksissaan. Hyvä kamppis ja sen jälkeen olen ollut aikeissa monesti testata. Jäänyt kuitenkin, en oikein tiedä miksi. Jospa vielä intoutuisit tulla takaisin epämukavuus-alueelle, riisuumaan sen paperipussin ja kertomaan kokemuksesi. Olisi kiva kuulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesi vanhin voiteista... ja saippua vissiin kans! ;)
      Sen verran mukavasti tämä aihe aiheutti kiinnostusta, joten pakkohan minun on kertoa käyttökokemuksista myöhemmin. Jää siis kuulolle. :)

      Poista
  4. Aivan ihana postaus! <3 Minäkään en ole koskaan satsannut kosmetiikkaan, samat merkit ovat minulle tuttuja kuin sinullekin. Haavenani on kyllä MACin poskipuna, koska kuulemani mukaan se on todella hyvää. Mutta meikit ostan aina tarjouksesta tai jos ovat muuten edullisia. H&M:n meikit ovat suosikkejani olleet kauan.
    Kiitos rehellisestä ja inspiroivasta postauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän jotain tavallisuudesta poikkeavaa minun blogissa...

      Poista
  5. Hihhii, taas yksi asia, jossa tunnustan olevani kanssasi samoilla linjoilla. Pitäydyn maltillisten hintojen perustuotteissa, joskus on toki kiva kokeilla hyvässä tarjouksessa olevaa laadukkaampaa tuotetta. Kerro siis ihmeessä mitä tykkäät noista!
    Reipasta yövuoroa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin välillä (lue: tosi harvoin) otan kokeiluun jotain "parempia" tuotteita, jos saan hyvään hintaan. Mutta perusarki menee perustuotteilla. :)

      Poista
  6. Täällä yks Lumene-tyttö ilmoittautuu, vaikkei tytöksi enää voi sanoakaan;D. Minä olen käynyt "vieraissa" mutta palannut uskollisesti Lumene- leiriin, ne on niin helppoja, hyviä ja edullisia. Minkäköhän näköinen naama olis nyt jos ois yli satasen tuotteita koko ikänsä käyttäny ;) ? En oo käyttäny tuota No 7:aa, mutta varmaan hyvä merkki. Mukavia öitä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinpa veikata, että minä en näyttäisi sen ihmeellisemmältä, vaikka olisin käyttänyt niitä satasien arvoisia kasvoseerumeita ja rasvoja. Mutta kukin tyylillään ja jokainen oman kukkaron ja ihotyypin mukaan. :)

      Poista
  7. Loistava postaus ja ihan asiaa! Odottelen mielenkiinnolla kokemuksia No7:sta, tuttu merkki mutta ei käyttökokemuksia. Käytän kanssa pääasiassa lumenea ja lorealia ja muita "halpismerkkejä". Ainoa johon panostan on meikkivoide, olen iät ja ajat käyttänyt Joe Plascoa. Tosin tuonkin käyttö on jäänyt vähemmälle, sillä olen totaalisen hurahtanut Garnierin BB-voiteeseen! Joskus myös saatan häiriinnýksissäni ostaa esim. Lancomen ripsivärin, mutta yleensä palaan takaisin johonkin halvempaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tulen kyllä kertomaan kokemuksia vähän myöhemmin.

      Poista
  8. Hauska erilainen postaus! :) Itse kuulun siihen toiseen kategoriaan eli "tuhlaan" kosmetiikkaan ja erityisesti voiteisiin, puhdistustuotteisiin, kuorintaan, meikkeihin... Ainoat merkit, joita uskallan käyttää ovat Lancome ja Clinique. Ennen en minäkään välittänyt, mitä naamaani laitoin, mutta eräs epäonnistunut kasvohoitokerta muutti tämän ja saan silmätulehduksia ja allergisia reaktioita herkästi, joten en uskalla vaihtaa näitä luottotuotteitani...

    Toivottavasti uusi tuttavuus osoittautuu hyväksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Vähän vaarallisilla vesillä pyörin, kun en ole asiaan perehtynyt. :)
      Totta puhut, silloin onkin oltava tarkempi kauneustuotteiden kanssa, jos kärsii allergiasta. Hyvä jos olet löytänyt ihotyypillesi sopivat tuotteet!

      Poista
  9. Juuri arvostelin blogissani paria sarjan tuotetta. ;) Valokynä on loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä kurkkaamassa mielipiteesi. :)

      Poista
  10. Samasta asiasta säästän minäkin. Katsoin kerran ohjelman, jossa eräät brittiläiset tutkijat, olivat tutkineet, ovat kalliit tuotteen hintansa veroisia...eipä olleet, vaan edulliset tuotteet ajoivat ihan saman asian...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen brittitutkijoiden kanssa samaa mieltä, vaikka en ole tehnyt vertailua halpojen ja kalliiden tuotteiden välillä. Uskon, että mitään niin ihmeellistä ei ole keksitty, että me pysyttäisi nuoren näköisinä aina. :)

      Poista
  11. Mä kuulun kans niihin, jotka säästää kosmetiikassa. Käytän kyllä paljon tuotteita, mutta liikaa en niistä halua maksaa. Itse olen käyttänyt jo vuosia pelkästään Avonin kosmetiikkaa (meikit, shampoot, saippuat -ihan kaikki!). Myyn näitä tuotteita, joten saan omat tuotteeni hieman halvemmalla (ne ovat muutenkin hyvin lompakkoystävällisiä). Mä en rehellisesti sanottuna ymmärrä, mikä järki on maksaa jostakin kasvovoiteestakin useampaa kymppiä..

    VastaaPoista