perjantai 11. lokakuuta 2013

Yksi niistä aamuista










Yksi niistä aamuista. Niistä ihanista kiireettömistä, löysän rennoista. Vähän parempi aamiainen sen perus marjarahkan sijaan. Juu, usko tai älä, leipäaamiainen on minulle se "vähän parempi". Ja se, että vuolen leivän päälle täysrasvaista juustoa. Arjen luksusta. Eilen kävin Stockmannin Hulluilla päivillä ja kannoin kotiin lähinnä ruokaa. Vähän parempaa ruokaa: tuoretta rustiikkileipää, Maasdam- ja manchegojuustoa, vadelmia, viikunoita, granaattiomenaa, suppilovahveroita, ruusukaalia... Oli hieman vaikea hillitä itsensä siellä herkkujen keskellä. Onneksi ei kuitenkaan mennyt ihan överiksi. Savustetut porot, vuohenjuustot, tuoreet katkaravut ym. herkut jätin suosiolla ostamatta. Yhden hengen taloudessa on pakko vähän miettiä, miten paljon ruokaa ostaa kerralla ettei tarvitse sitten heittää pilaantuneena roskikseen ja harmitella. Parempi käydä kaupassa parin päivän välein, että kaapissa on aina tuoretta ruokaa. 

Nyt on kolme tuntia vierähtänyt rennosti villasukissa teetä ryystäen. On lörpötelty puhelimessa kaverin kanssa ja roikuttu netissä blogeja lukien. Tulipa tuossa aamutuimaan ostettua netistä myös lentoliput. Kauas. Ei siis ehkä ihan perinteinen hidas aamu. Hetkittäin jopa tehokas. Nyt lähden salille hakemaan itselleni bikinikropan, sillä sitä tarvitaan sitten tammikuussa. Iltapäivällä suuntaan kaupunkikierrokselle ja kaverin kanssa after work-drinksuille. Kiva aurinkoinen päivä edessä. 

Reipasta ja/tai rentoa viikonloppua sinulle!

*AnuElina


6 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ja näyttääpä hyvältä -reissuineen kaikkineen! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana aamupala ja kivan kuulonen aamukin! Minnekähän olet suuntaamassa... Utelias täällä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäpä taidan pitää teidät jännityksessä jonkin aikaa ja paljastan matkakohteen vähän myöhemmin. Sen verran voin kertoa, että lähtö on tammikuun alussa ja viivyn maailmalla kokonaiset kolme viikkoa. Sellainen "once in a lifetime"-matka luvassa. :)

      Poista
  3. Aijai, kuulostaa taas mahtavalta. Sekä reissu että kaikki tuo ihana puuhastelu ja drinksut ja kaikki! Mahtavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija, tosi ihana päivä oli! Aurinkoa, ruskaa, ulkoilua, urheilua, hyvää ruokaa, ystäviä, bloggailua ja pari lasia viiniä. Nyt voikin mennä nukkuman onnellisena. :)

      Poista