sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Sadonkorjuujuhlat










Hei sinä siellä! 

Eikös olekin ihana aurinkoinen sunnuntai? Heräsitkö aikaisin ja virkeänä? Minä heräsin vasta ko 11.30. Vähän väkipakolla silloinkin enkä kovinkaan virkeänä. No miksi? No siksi, että eilen vietimme hauskaa iltaa ystäväporukalla. Järjestin ystävilleni pienimuotoiset sadonkorjuujuhlat. Kokkasin teemaan sopivia herkkuja syksyn sadosta ja vähän muustakin. Suolaiset tarjottavat koostuivat suppilovahvero- ja kylmäsavulohiruissipseistä, feta-pinaattipiirakastaespanjalaisesta tomaattisalaatista ja tuoreesta kauraleivästä levitteineen. Jälkkäriksi leivoin ihanaa omena-rahkatorttua. Pöytää koristivat värikkäät vaahteranlehdet. Nautimme herkuista ja viinistä ja vaihdoimme kuulumiset. Ilta jatkui kaupungin yössä vielä muutaman tunnin ajan. Kylläpä meillä oli mukavaa! 

Tämä päivä meneekin sitten juhlista toipuessa, sohvalla lojuessa, jämäherkuista nautiessa ja juhlasotkuja siivoillessa (tiskit odottavat vielä...). Ihanaa kun saa vain olla, hiippailla villasukissa, katsoa TV:stä kaikkea jonninjoutavaa, lukea blogeja jne. Näitäkin päiviä on hyvä olla silloin tällöin. Päänsäryn tosin voisin skipata. ;)

Nappasin tarjoiluista muutaman kuvan kiireessä ja kuvausolosuhteetkin olivat vähän hämärät, joten siksi nuo ihanat "3+1-päivää"- ruusut saavat olla pääosassa tässä postauksessa. Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa tarjoiluista, vaikka ensin meinasin etten noin huonoja kuvia julkaise...






Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinulle!


*AnuElina


6 kommenttia:

  1. Ihanat tarjoilut! Ai että ;) Ihan suotta podet huonoa omaatuntoa, että nousit vasta puoliltapäivin. Elämässä pitää aina pitää olla tilaa juhlille ja seikkailulle!

    Happy Sunday!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sally! Enhän minä pode ollenkaan huonoa omaatuntoa lorvimisesta vaan suorastaan nautin siitä! :)

      Poista
  2. Ilman koiria nukkuisin varmaan aina viikonloppuisin puolille päiville :) Vaahteranlehdet tuossa maljakossa(?) on kiva idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkuminen on ihanaa! Viime yönä vetelin unta reilut 11h. Taisi olla vähän univelkaa viikonlopulta... ;)

      Poista
  3. Herranjestas mitä ihania herkkuja! Eikä tosiaan mitään huonoja kuvia -täällä ainakin kuvat tekivät tehtävänsä ja näppis on ihan kuolapisaroissa.. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elä hyvä immeine pillaa näppistä kuolallas! ;)

      Poista