keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Mainio Moko Market & Cafe





















Hei siellä!

Eilen kävin talsimassa kotikaupunkiani Helsinkiä ristiin rastiin. Jalkapatikaksi meni, kun ratikka ei koskaan tullut sopivalla hetkellä pysäkille enkä jaksanut jäädä odottamaan. Ja kyllähän sitä näkee enemmän, kun etenee etanavauhtia jalkaisin. Kävin VIHDOINKIN Punavuoressa (Perämiehenkatu 10) sijaitsevassa MOKO MARKETISSA. Paikka on sen verran syrjässä ihan ytimestä, että ei ole tullut käytyä siellä aiemmin. Vuosia sitten Mokon liike sijaitsi Mannerheimintiellä, silloin siellä tuli käytyä useammin. Nyt ovat sitten perustaneet myös toisen Mokon Sörnäisiin. Pitänee käydä joku päivä sielläkin, on nimittäin AIVAN  IHASTUTTAVA sisustuskauppa ja kahvila. Ihania vanhoja huonekaluja, muhkeita peittoja ja tyynyjä, pellavaisia ja puuvillaisia kodintekstiilejä, herkkuja, keittokirjoja jne. Sisustustavarat eivät nyt ihan ole minun tyylisiä, mutta silmälle on iloa sitäkin enemmän. Ihanaa värien ja muotojen iloittelua! Miss Étoilen muffinssivuoat ja kakunkoristeet sekä pari kangaskassia nappasin mukaan. Jos et ole tutustunut tähän "markettiin" niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa!

Samalla retkellä poikkesin myös Granitissa ja Nougat'ssa, joista poistuin tyhjin käsin. Ihailtavaa onneksi riitti molemmissa. Perobassa kävin myös, sieltä kotiutui kiva pajukori kukalle ja soma pieni maljakko. Ehkäpä ne tulevat vilahtamaan jossain kotipostauksessa tuonnempana. Ja enhän minä malttanut pysyä poissa vaate- ja kenkäkaupoista. Teinkin yhden mahtavan löydön, siitä ehkä seuraavaksi.

Tämmösiä tarinoita ja jorinoita tällä kertaa. Kiva kun kävit visiitillä! Moido!

*AnuElina

Ps. Tämä ei ole maksettu mainos, postattu ihan omasta ilosta ja halusta vain. :) Ja pahoittelut kuvien huonosta laadusta, mulla oli vain pikkupokkari mukana kaupungilla.


8 kommenttia:

  1. Jossakin toisessakin blogissa kehuttiin tuota Moko Markettia...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok, enpä ole törmännyt sellaseen blogiin. Mutta kyllähän tuota kannattaa mainostaa, on se niin mainio paikka! ;)

      Poista
  2. Äh, pitäisi lähteä sinne isolle kirkolle, että pääsisi kunnon kauppoihin :)

    VastaaPoista
  3. Moko Market on ihana! Harmikseni se ei sunnuntaisin ole auki, kävimme nimittäin miehen kanssa viime sunnuntaina sitten ikkunaostoksilla, kun ei sisälle päästy! :P Mutta edelliskäynnistä jäi mieleen kaiken muun ihanan lisäksi herkulliset täytetyt leivät... Ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi kahvilan puoli testaamatta, koska olin juuri vetäissyt sushia lounaaksi. Täytyy seuraavalla reissulla mennä tyhjän vatsan kanssa. :)

      Poista
  4. Olipas ihanan näköinen putiikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa miljöössä voi helposti iskeä ostomania. ;)

      Poista