sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syksyn väritSyyskuun viimeinen sunnuntai. Syksy on todella tullut. Sen tuntee kylmissä varpaissa ja punaisessa nenänpäässä. Sen tuntee tuoksuna metsässä ja väreinä luonnossa. Sen huomaa kotona villasukkakasoina, porisevina keittoina ja hautuvina patoina, torkkupeittomyttyinä, kilisevinä kutimina ja kynttilämerenä.  Sen tuntee kesän loppumisena ja jonkun uuden alkuna. 

Kävin eilen potkimassa lehtiä. Uusilla kengillä tottakai. Ihania värejä, rapisevia lehtiä, pilven raosta pilkottava aurinko, kirpeä syystuuli. Kiedoin huivin vähän tiukemmalle kaulaan ja kiihdytin askelta. Sitten kotiin lämpimälle kaakaolle. Illan sain viettää hyvässä seurassa tapaksia nautiskellen ja viime kesän Espanjan matkaa muistellen. Tulipa siinä samalla fiilistltyä tulevan talven matkojakin. Rento ilta päättyi sitten yövuoroputken aloittamiseen. Yksi takana, neljä edessä. Jaksaa jaksaa!

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

*AnuElina


17 kommenttia:

 1. Oliko hyvät lehtienpotkimis popot? :) kauniita kuvia olet napsinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noilla potkii...kunhan ei kiviä!

   Poista
 2. Parasta syksyssä on kynttilät, villasukat ja takkatuli! :-) On nuo lehdetkin ihan kivan värisiä ;)
  On sulla huisia yövuoroputkia! Itse olin takavuosina hetken aikaa yökkönä. Meillä oli aina 4 yötä putkeen, enempään en olisi kyllä kyennytkään. Mulla meni elimistö niiden kuukausien aikana ihan horrokseen ja siirryin takaisin muihin vuoroihin. Nostan hattua sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat elämäni ensimmäiset viisi yötä putkeen. Neljä menee ihan hyvin, joten ajattelin että miksipä ei viisi. Nyt se sitten testataan. :) Mulle yöt sopii parhaiten, enemmän sekaisin olen jos teen 3-vuorotyötä, se vasta kamalaa on! Hyi!

   Poista
  2. Eipä yötyöt ihan kaikille sovikaan :-) Minä lopetin vuorotyöt pari vuotta sitten ja siirryin tekemään normaalia päivätyötä. Nyt nautin, kun saan olla vapaalla silloin kun muu perhekin on :-)

   Poista
 3. Mä olen niin palellut koko viikonlopun vaikkei nyt mitenkään superkylmä olekaan ollut. Kestää taas aikansa tottua, vaikka pipo ja hanskat onkin ollut jo lenkeillä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaihe syksystä on se pahin kylmänsiedon suhteen. Ensimmäiset pakkaset tunkevat luihin ja ytimiin. Keskitalvella siihen on jo niin tottunut, että pari miinusastetta tuntuu "ihanan lämpimältä"! ;)

   Poista
 4. Onpas trendikkäät popot. Jätä potkiminen sitten vain lehtiin =D Ihana vaahterakujameininki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, lupaan potkia vaan lehtiä. En kiviä, mummoja, pikkulapsia tms. ;)

   Poista
 5. Hienot maisemat, värit ja kiva asu ja kengät! Jaksuja yöputkeen!

  VastaaPoista
 6. Siis aivan ihanat kengät, minullakin samanmoiset etinnässä. Ja voi tätä syksyn väri-iloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollasia kenkiä on nyt yllättävän paljon tarjolla joten etköhän löydä jos et omista tämmöstä ääripään kengänkokoa. ;) Nautitaan syksyn väri-iloittelusta!

   Poista
 7. Ihanat syksyn värit lehdissä. Mun pitäis kaivaa lisää villasukkia esille, kun varpaat palelee kokoajan.

  VastaaPoista
 8. Ihana syksyn väriloisto <3 Ja kaunis nainen blogin takana :) Kiva nähdä sinusta vilautus! Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Kyllähän minä välillä vilahtelen kuvissa. Aika harvoin kylläkin, koska esittelen mieluummin elämääni kuin itseäni.

   Poista