maanantai 30. syyskuuta 2013

Linssikeitto ja bataattirieskat












Nyt pukkaa syksyistä postausta harvase päivä. Tänään vuorossa kokkailua. Ilmojen viiletessä alkaa tehdä aina vaan enemmän mieli lämmintä ruokaa. Kesä menikin pääasiassa salaattilinjalla ja lieden edessä ei tullut vietettyä aikaa. Mutta nyt keittiö houkuttelee ja vatsa kaipaa lämmikettä. Niinpä keittelin ihanaa linssikeittoa (resepti täältä, hieman muuntelin omaan makuun) ja paistoin keiton kaveriksi aina niin herkullisia bataattirieskoja. Näitä bataattirieskoja olen mainostanut täällä blogissa aiemminkin (klik-resepti täällä) enkä suotta, ovat ne vaan niin ihania tuoreeltaan lämpiminä. Jos et ole vielä kokeillut niin suosittelen lämpimästi!

Syksyn ja talven mittaan tulen taatusti viettämään aikaa keittiössä ja sinäkin saat "maistiaisia" keitoksistani. Pysyhän siis mukana menossa!

*AnuElina


6 kommenttia:

  1. Kuvat on ihan supereita! Meillä kuuluu linssit päivään melkein jokaiseen, mutta bataattirieskoja pitää kokeilla.. laitan käännöksen meidän keittiöön, jospa sieltä jotain ihanuuksia tulisi;) Terkut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä "löysin" linssit vasta viime vuonna. Aivan ihana lisä kasvisruokiin, niin patoihin kuin keittoihin. Kerrohan mitä tykkäät rieskoista jos joku päivä niitä leivot! :)

      Poista
  2. Tykkään bataatista, joten täytynee kokeilla noita rieskasia! Ihanan värikylläisiä kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla ja syödä heti lämpimänä! Taikina pitää muistaa jättää tosi löysäksi ettei niistä tule kovia. :)

      Poista
  3. Aivan mahtavia kuvia olet ottanut... ja tuo keittosi näyttää todella herkulliselta, nam :)

    Kuulaita lokakuun päiviä sinulle toivotteleepi Frida

    VastaaPoista