lauantai 25. toukokuuta 2013

Laatuaikaa

Lauantaihuomenta ihanat blogisiskot! 

Eilen sain viettää TODELLA mukavan ja rennon illan lapsuudenystäväni M:n kanssa. Ollaan oltu ystäviä jo 80-luvulta, ihan pikkutytöistä asti. Ystävyys on jatkunut kaikki nämä vuodet, vaikka välillä minä asuin kaukana maailmalla ja nyt aikuisiällä ystäväni on liihotellut ympäri maailmaa. Nyt hän on taas lähdössä, tällä kertaa kahdeksi vuodeksi Australiaan opiskelemaan. Eilinen ilta oli todellista laatuaikaa ystävän kanssa. Vaihdettiin kuulumiset, itkettiin, naurettiin ja herkuteltiin. Puhuttiin elämästä, onnellisuudesta, haaveista ja niiden toteuttamisesta, vanhenevista ja sairaista vanhemmistamme, tulevaisuudesta... On suuri onni omistaa tällaisia ystäviä! Toivottavasti ehdimme vielä tapaamaan ennen ystäväni muuttoa (heinäkuun alussa). Ikävä tulee. Toivottavasti pääsen käymään Australiassa hänen luona, ehkäpä jo ensi talvena. 







Tein iltapalaksi raikasta salaattia, johon tuli jääsalaattia, rucolaa, kurkkua, paprikaa, päärynää, fetaa ja pakonia. Höysteeksi siemensekoitusta ja paahdettua sipulia. Salaatin kanssa popsimme valkosipulilla maustettuja ruissipsejä. Jälkkärissä maistui kesä: vaniljajäätelöä, suklaarouhetta, mansikoita ja pensasmustikoita. Ihan täydellinen päätös onnistuneelle illalle ja iltapalalle!

Ystäväni lähti vähän ennen kymmentä ja minä kaaduin pullean vatsani kanssa rättiväsyneenä sänkyyn. Vetäisin 12 tunnin unet ja nyt yritän käynnistyä tähän päivään. Juoksemaan pitää varmaan lähteä, että saan silmät kunnolla auki ja virtaa akkuun.

Iloa päivään ystävät!


Ps. Tiesittekö että Happy Joe-siiderillä on tärkeää sanottavaa? Katsokaa vaikka itse.




16 kommenttia:

  1. Ystävät ovat tärkeitä ja tosi ystävyys kestää eroajatkin....minullakin on onni omistaa yksi tälläinen ystävä♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Muutama ystävä on vuosien varrelta säilynyt, vaikka ei tavata kovin usein. Kullan arvoisia ihmisiä!

      Poista
  2. Mielettömän hienoja kuvia! Itsekin sain eilen viettää iltaa ystävän seurassa ja se on kyllä ihan parhautta <3
    Herkulliset tarjoilut sulla taas ollut :) Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Aika ystävien kanssa on luksusta ja hyvä ruoka & juoma on piste iin päälle. :)

      Poista
  3. Ihanan kuuloista ja näköistä. Tuli nälkä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksinkertaista, helppoa, kesäistä ja herkullista. Ei siihen ihmeitä tarvita. :)

      Poista
  4. Herkulliset kuvat! :)

    Moni ystävä jäänyt joskus aikoinaan seurustelusuhteen alkuvaiheella. Jälkeen päin on kyllä harmittanut! onneksi on jäänyt muutama ihana ystävä, joiden kanssa pidetään yhteyttä välimatkasta huolimatta. Voi mennä pitkiäkin aikoja ettei nähdä tai vaihdeta kuulumisia, mutta jälleen näkeminen on aina niin turvallista ja tuttua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viimein lauseesi on niin totta. Vaikka ei näkisi pitkiin aikoihin niin tuntuu, että vanhan ystävän tavatessa juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi. Ihmeellinen ystävyys!

      Poista
  5. Kuulostipa ystävysten ilta mukavalta...ja mukavalta kuulostaa myös se, että pääset mahdollisesti ystävääsi tapamaan toiselle puolen maailmaa...tietty haikeaa menettää ystävä niin kauas...
    Mukavaa viikonlopun jatkoa!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon todella että matka Australiaan toteutuu kahden vuoden sisällä. :)

      Poista
  6. Ystävät ovat niin tärkeitä. Teidän iltanne kuulosti ihanalta. Parasta ystävyydessä on se, että vaikka aina ei tapaisikaan, tietää että toinen on olemassa ja kun taas tavataan, voidaan aloittaa siitä mihin jäätiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä sen ystävyyden pitää ollakin, voi puhua mistä vaan eikä tarvitse pelätä edes kyyneleitä. :)

      Poista
  7. Ihana omistaa ystäviä, joiden kanssa on kulkenut pitkän matkan ja jotka tunteen niin hyvin. Matka Australiaan kuulostaa ihanalta, toivottavasti pääset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että niin moni ystävä on jäänyt matkan varrelle syystä tai toisesta. Vuosikymmenten ystävyydessä on jotain spesiaalia.

      Poista