keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Valkaisu

Taas on maalattu! Kohteena tällä kertaa oli ruskea pajuarkku. Asiaa pohdiskelin ja teiltäkin vinkkejä kyselin muutama postaus takaperin (klik-klik) ja nyt se on sitten toteutettu. Alkuun meinasi mennä hermot ja arkku oli vähällä lentää roskikseen. Maalasin ensin spraymaalilla kahteen kertaan, mutta tumma pohja kuulsi ikävästi läpi, vaikutelma oli siniharmaa eikä näyttänyt hyvältä, vaikka kuinka yritti silmiään totutella. Lopulta päätin vielä kokeilla tavallisella sudittavalla kalustemaalilla. 
Ja tässä se nyt on, valkaistu arkku! Ompelin siihen uuden sisähupun valko-harmaaruudullisesta puuvillakankaasta, vanha luonnonvalkoinen ja nuhjuinen huppu saa uuden kodin kaatopaikalta.
Tältä arkku näytti ennen valkaisukäsittelyään. Ihan kiva näinkin, mutta mielestäni valkoisena sopii nyt paremmin musta-valko-harmaaseen kotiini. 


Mitäs tuumaatte tästä muutoksesta?

Nyt mietiskelen arkulle uutta paikka, jotenkin se ei vaan istu tuohon ikkunan eteen niin hyvin... Täällä kotonani on vaan tosi haasteellista muutella huonekalujen paikkoja asunnon muodon takia (pitkulaisia huoneita). Olohuone on järjestykseltään ollut ihan samanlainen jo monta vuotta tästä syystä. Pitänee jättää asia pohdintaan...

Aurinkoista keskiviikkoa!


9 kommenttia:

 1. Tykkäsin arkusta tummanakin, mutta täytyy sanoa, että nyt tykkään kyllä enemmän...:)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuli arkusta valkoisena, ihan kuin uusi. Kyllä on hyvä keksintö tuo spraymaali. Nimerkki Itsekin sitä tänään suihkutellut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän se spray ei toiminut (tai ehkä neljän pullollisen jälkeen olisi toiminutkin...), mutta muuten hyvä tuote. :)

   Poista
 3. Mielettömän hieno uudistus! Ja uusi sisuskangas on kyllä ihqu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan hyvinhän se toteutus onnistui. :)

   Poista
 4. joo ei varmaan mikään helpoin maalattava , mutta lopputulos on nt hieno !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut kovin helppo kun piti sudilla töpötellä tonne kaikkiin mahdollisiin väleihin ja rakoihin. Mut ihan katseenkestävä siitä tuli kuitenkin. :)

   Poista
 5. Ihana muutos ai että! Mä kans tummia pajukransseja maalailin valkosella sprayllä mut en ollut kyl tyytyväinen lopputulokseen..jäi just sellanen ihme harmahtava väri :/ Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista