keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappupläjäys

Tulihan siitä vapusta aivan mahtava tänäkin vuonna! 
Ensinnäkin, sää ei olisi voinut olla kauniimpi, lämpimämpi toki. Mutta hyvin tarkeni, kun etsi paikan tuulensuojasta ja auringonpaisteesta.  Toiseksi, seura oli jälleen loistavaa. Eilen italialaisessa ravintolassa herkuttelua ja sen päälle parille skumpalle kantakuppilaan, seurana kymmenkunta ihanaa naista. Kilttiä menoa tottakai, jo puolen yön aikaan kotiin. 

Tänään suuntasimme vähän pienemmällä porukalla Ullikselle, missä tänäkin vuonna oli kymmeniä tuhansia muitakin vappua juhlimassa. Välttämätön tunnelmanluoja näin vappuna! Nyt tosin jäi meiltä piknik väliin, pikaisesti nautittiin vain eväät (mm. iiihana hillomunkki) kalliolla istuskellen ja panostettiin enemmän kävelyyn ympäriinsä ja vapputunnelman haisteluun. Kävelyn päätteeksi vielä istahdettiin keskustassa aurinkoiselle terassille. Lopulta iltapäivällä kaverit suuntasivat kotiin...ja niin minunkin oli tarkoitus. Eksyin kuitenkin tuttavaperheen uutta kotia katsastamaan ja tapasin siellä samalla myös veljeni perheineen, he olivat vapun vietossa Helsingissä. Täytyy sanoa, että enpä ole ennen viettänyt vappua niin hulppeissa maisemissa: oma valtava kattoterassi josta näkymät kaupungin yli! Ihanan lämmintä (osa terassista lasitettu), aurinko porotti siniseltä taivaalta, kädessä lasi poreilevaa ja tietenkin taas hyvää seuraa. Samalla fiilistelimme tulevaa kesälomamatkaa. Täydellisen rento päätös onnistuneelle vapulle! :)


Nyt reporankana kotona, taidan heittäytyä dippiporkkanoiden kanssa sohvalle ja katselen boxilta jotain mukavaa illan ratoksi. Onneksi ei tarvitse mennä vielä huomenna töihin... huomennakin luvassa mukavaa ohjelmaa! :) Kyllä mua nyt hemmotellaan...

Mitenkäs teidän vappu sujui? Toivottavasti iloisissa merkeissä!

Reipasta ja aurinkoista loppuviikkoa!

Ps. Huomaatte varmaan kuvista, että toiset oli panostanu vappupiknikiin ihan kympillä! Oli kynttelikköä pöydällä, kynttiläkruunu roikkui puusta, oli valkoista pöytäliinaa, grilliä, katosta ym. Ehkä mekin joku kerta jaksetaan panostaa enemmän. ;)


5 kommenttia:

 1. Jopas olivat panostaneet kympillä!
  Tuo Ulliksen wappu olisi hauska edes kerran kokea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä tunnelmaa...jokaiseen lähtöön! Koko kaupunki liikkeellä ja hyvällä mielellä. :)

   Poista
 2. mulla oli oikeaa työn juhlaa ;)
  totta puhuen, en oo ikinä oikein tuota vapun sanomaa ymmärtänyt...
  yks juhlapäivä vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapun sanomahan on se, että se on ainoa (?) palkallinen vapaapäivä, joka ei ole millään tavalla sidoksissa uskontoon. Pitäähän meidän työmyyrien edes kerran vuodessa juhlia omaa päiväämme! Ja aivan loistava tapa aloittaa KESÄ. :)

   Poista
  2. Aaa, no nyt selvis :)))
   ko vaan alkaiski se KESÄ ! , räntää prkl luvattu lauantaille ...
   mie lähen huomenna sitten juhliin :) koulutuksen ja illallisen ja jatkojen merkeissä ...wuhuu hyvää vappua ;)

   Poista