torstai 2. toukokuuta 2013

Pretty Pink

Kylläpäs täällä ollaan nyt niin hempeällä tuulella! Ehkä se johtuu vaan siitä, että on niin hyvä mieli. Vapaapäivä, aurinko paistaa, hyvää seuraa, makoisa lounas ja päälle kakkukahvit. Jotain täsmennystä tämä hehkutus vaatinee. Vapaapäivä alkoi kun uni loppui klo 7.00. Puolisen tuntia sängyssä pyöriskelyä, jonka jälkeen totesin, että on paras nousta ylös. Pikainen aamupala ja juoksulenkille aamuaurinkoon. Lenkin jälkeen pikafreesaus ja kaupungille kaverin makutuomariksi silmälasiostoksille. Maku oli yhteneväinen, joten kaveri sai uudet rillit ja aurinkolasit. Tehokasta! Shoppailun lomassa nautittiin kevyt lounas ja sen päälle vähemmän kevyet kakkukahvit. Kyllä ne vaan osaa Fazerin kahvilassa leipoa ihanaa juustokakkua. Jäi siis vähän herkuttelumoodi päälle tuosta vapusta... Saanhan anteeksi?!

Nyt olisi vielä pitkä ilta edessä, ihanan paljon aikaa kotona puuhasteluun. Taidan (taas) käydä vaatekaappien kimppuun ja suorittaa (taas) karsimisoperaation. Kesävaatteiden kun pitäisi vielä mahtua pullisteleviin kaappeihin. Ja ehkä nuo loputkin villapaidat voisi jo pakata ylähyllylle odottelemaan seuraavaa talvea, joka on tpoivottavasti hyvi kaukana. Siispä verkkarit jalkaan ja sukellus kaappien uumeniin!

Touhukasta torstaita ihaNaiset!

Ps. Oletteko muuten koskaan tutkailleet miten kaunis on orkidean kukan "ydin"? Aika vaikuttava näin läheltä tarkasteltuna. :)

2 kommenttia:

 1. Tästä postauksesta tuli itsekin hyvälle tuulelle <3 ihanaa!
  Vaatekaapit kaipaisivat täälläkin perinpohjaista siivousta, mutta miksi se ONKIN NIIN hitsin tylsä aloittaa!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuosta projektista aina pienen kaaoksen saa aikaan makkariin. Mutta selvisin siitä eilen! :) Voi kun pääsis jo käyttämään kesävaatteita!

   Poista