perjantai 10. toukokuuta 2013

Ihanan itsekästä!








Ihanaista perjantai-iltaa! 

Vihdoinkin viikonloppu, jopa minullakin ihan oikeaan aikaan viikosta. Aion nautiskella vapaista kaikilla aisteilla ja hemotella itseäni arkisilla, mutta niin mukavilla asioilla. Univelat aion kuitata ihanan pitkillä ja makoisilla unilla. Kroppaani aion liikuttaa jumpissa ja juoksulenkeillä. Nautin kevyestä ja terveellisestä ruuasta, ehkä herkuttelenkin hillitysti. Lisäksi vähän kauneudenhoitoa koti-spassa. Ja jotta ei mene ihan hemmotteluksi niin ajattelin tehdä pieniä tuunailuja täällä kotosalla, maalailua ainakin luvassa. Laatuaikaa vain minulle, ihanan itsekästä.

Mitä sinä ajattelit puuhailla viikonloppuna? Miten hemmottelet itseäsi?


RENTOUTTAVAA JA MUKAVAA VIIKONLOPPUA IHAN JOKAISELLE!


Ps. Uusia lukijoita on taas tullut joukkoomme, tervetuloa!
Ja vinkiksi kaikille, kirjoitan nykyisin myös toista blogia (klik-klik), joka keskittyy terveellisiin elämäntapoihin, urheiluun, ruokavalioon, laihduttamiseen jne. Tervetuloa visiitille, kiva jos jäät lukijaksi!


15 kommenttia:

  1. Voi ei, kuulostaa TÄYDELLISELTÄ! Makeat yöunet, hyvä jumppa, terveellinen ruoka... juu ei o näkyny ;D Naamakin alkoi pari päivää sitten kukkia oikein huolella - yrittää vissiin kilpailla kesäkukkien kanssa. Koti-span hoidotkaan ei tunnu tepsivän...
    Ihanaa ja itsekästä viikonloppua sulle! Nauti joka hetkestä - munkin puolesta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun mittapuulla TÄYDELLINEN viikonloppu on ihan jotain muuta. Mutta näillä mennään nyt, huonomminkin voisi olla. :) Ja kiitos, lupaan nautiskella pienistä asioista.

      Poista
  2. Sinulla on paljon mukavammat jutut. Minulla oli tarkoitus tehdä huomenna tyttären ylppäreille 200 karjalanpiirakkaa, mutta tytär aloittikin oksennustaudin, eli en taida nyt piirakoita pöpöjen keskellä tehdä ja todennäköisesti sitä sairastuu itsekin. Pitää jatkaa eilen alkanutta ikkunanpesua. Mukavaa viikonloppua sinulle, oletko muuten osallistunut jo arvontaani?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou, eipä käy kateeksi tuo sinun vkl-ohjelma! Toivottavasti tyttö paranee pian etkä sinä saa tartuntaa, niin pääset vääntämään juhlapiirakat.
      Osallistuin arvontaan, tottakai! :)
      Mukavaa viikonloppua, kaikesta huolimatta!

      Poista
    2. Hmm, tarkistin niin, ei sinulta ole kommenttia tullu arpajaispostaukseen? Eli laita uutta tulemaan jos valkeat hampaat kiehtoo :) Sain muuten alekoodinkin IsoSmileen ja julkaisen sen piakkoin.

      Poista
    3. No onpas kummallista... jääköhän mun kommentit useinkin julkaisematta? Olen nimittäin 100% varma että osallistuin. No, kokeillaan uudestaan.

      Poista
  3. Kuulostaa kivalta, vähän samanlaista olisi täälläkin tiedossa, koska on lapseton viikonloppu. Pojat ovat isänsä hoivissa, joten EI TARVII kokata koko ajan saavitolkulla ruokaa ja olla kuskaamassa nuorisoa ympäri kaupunkia :D
    Tänä iltana tuli zumbailtua, huomenna energy vuorossa. Kirppustelua, kaupoilla maleksimista, tuunailua, siivoilua, vähän joutuu ehkä työjuttujakin miettimään..
    Oikein mahtavaa viikonloppua sulle, toivottavasti jotain kivaa ja yllättävää tapahtuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvältä kuulostaa sinunkin suunnitelmat, aika samoilla linjoilla mennään molemmat! Hyvä kun muistutit, voisinhan minäkin pyörähtää kirppiksillä...muuhun shoppailuun ei olekaan varaa ennen palkkapäivää. :)
      Nautiskellaanhan vapaista!

      Poista
  4. Hyvältä kuullostaa viikonlopun ohjelmasi.....:) Mukavaa on tiedossa minullakin...moottoripyörä ajelua...kakun syöntiä...no ei niin kevyttä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun suunnitelmat kuulostaa myös kivalta. Oispa kiva päästä pitkästä aikaa prätkän kyytiin... :)

      Poista
  5. Pitänee itsekin vielä kommentoida, tuosta itsekyydestä nimittäin... Tätähän se sinkkunaisen elämä oikeasti on: rutkasti omaa aikaa, vapaus tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa, vapaus olla tekemättä kun kukaan ei käske. Aikaa vain itselle silloin kun niin haluaa. Välillä on kuitenkin aika yksinäistä, kun ei sitten sosiaalisuuden puuskissaan aina löydä juttu/kyläily/puuhasteluseuraa. Puolensa ja puolensa... Mutta silti täytyy sanoa, että olen elämääni tyytyväinen, yksin eläminen ei ole rasite. :)

    VastaaPoista
  6. Ihana blogi!
    Täällä pieni haaste sinulle :)
    http://onaika.blogspot.fi/2013/05/pieni-haaste.html

    VastaaPoista
  7. Ihanat suunnitemat viikonlopuksi ja voi että nuo sun olkkarikuvat näytti niin hyvältä <3


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikonloppu on kyllä ollu onnistunut, juuri sellainen mitä toivoinkin. :)

      Poista