maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi nimi: Kulkemattomia polkuja
Aika-ajoin jokainen kaipaa pientä pintaremonttia, muutosta ja vaihtelua. Nyt sen aika on tullut blogilleni. Kuten huomasit, blogini nimi on muuttunut.  Nimen valinta olikin aikamoinen urakka, sillä kaikki keksimäni loistavat nimivaihtoehdot olivat jo käytössä. Miten keksiä omaa elämää, ajatusmaailmaa ja blogin tyyliä ja sisältöä kuvaava nimi, jota kukaan muu ei olisi jo napannut? Vielä vaikeammaksi se kävi, kun yritin miettiä englanninkielistä nimeä. Luovutin, ja päädyin suomenkieliseen. Ja se löytyikin lopulta ihan vahingossa kirjoittaessani uudenvuodentoivotuksia Facebookiin. Pari eri vaihtoehtoa oli mielessä, mutta tämä vei voiton perheen kesken järjestetyssä äänestyksessä.

Siispä pidemmittä puheitta: Tervetuloa seuraamaan "Kulkemattomia polkuja" -blogia! Nimi johdattelee niin minut kuin teidät lukijat erilaisille poluille, uusille ja kulkemattomille. Kuljetaan yhdessä leveillä valtateillä ja kapeilla kinttupoluilla. Maleksitaan rennosti metsäpoluilla, peltojen pientareilla ja hiekkarannoilla. Blogini tulee tästä eteenpäin painottumaan enemmän matkailuun ja luonnon ihmettelyyn niin kotimaassa kuin ulkomailla. Matkailun ja luonnossa kulkemisen lomassa ihmettelen elämää, asioita ja ilmiöitä. Eli tarkoituksenani muokata blogia enemmän informatiiviseen (matkailu) ja syvällisempään suuntaan ja saada blogiini sen myötä myös enemmän keskustelua ja ajatustenvaihtoa "onpa ihana sohvatyyny"- tyyppisten huokailujen tilalle.
Toivottavasti haluat pysyä matkassani myös näiden muutosten jälkeen! Jos sinusta kuitenkin tuntuu, että aihepiiri ei kosketa sinua, niin kiitän sinua tähänastisesta seuraamisestani ja toivotan antoisia hetkiä sinua kiinnostavien blogien parissa! Ja teille kultaiset lukijani, jotka ette "lähde kulumallakaan" (tiedän että teitä on...): Ihanaa että olette siellä ja haluatte jatkaa matkaa kanssani kulkemattomilla poluilla!


*Anu


Ps. Koti/ruoka-aiheisia postauksia saattaa tupsahdella silloin tällöin jos on jotain uutta kerrottavaa...


6 kommenttia:

 1. Onnea tällekin uudelle alulle ❤ kuulostaa todella mielenkiintoiselta ja mukana matkassa pysytään 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paljon uutta elämässä nyt!

   Poista
 2. Onnea uudistuneelle blogille! Hyvälle ja mielenkiintoiselle vaikuttaa ja jatkan ilmanmuuta seuraajana. Täällä odotellaan jo uusia postauksiasi.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että jäät seurailemaan!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta ja onnea uudelle blogillekin! Ihan lupaavalta kuulostaa myös tämä uudistunut blogi, joten mukana pysytään takuuvarmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Hyvä että pysyt mukana! :)

   Poista