perjantai 8. heinäkuuta 2016

Korttelikierroksella
Huomenta!

Täällä on selvitty ensimmäisestä loman jälkeisestä työputkesta ja tuntuu ettei lomalla olisi ollutkaan. Niin tehokkaasti tuo mun työ vie mehut naisesta... Huoh!

Mutta palataanpa vielä kesälomani alkuun ja Joensuun matkaan. Lennähdin entisille kotiseuduillen blogisiskojani moikkaamaan ja pariin päivään saatiinkin mahtumaan vaikka mitä mukavaa. Kolin upeista vaaramaisemista kirjoittelinkin jo aiemmin (klik), mutta nyt tehdään pieni kierros kaupungin keskustassa.

Joensuun keskustasta löytyy varsin viehättävä alue: Taitokortteli. Vanhojen rakennusten rykelmä, joiden sisäpihalta avautuu ovia moniin ihaniin putiikkeihin ja ravintoloihin. Me poikkesimme tuoreen leivän tuoksussa Herkkupajassa, rönsyilevän romanttisessa Sarustiikka-sisustusputiikissa, luomuruokakaupassa (jonka nimeä en kuollaksenikaan muista...) ja Taito Shopissa. Kurkimme myös ravintola Wanhan Aitan ovesta sisään. Ihana vanhan ajan tunnelma tuossa korttelissa, kannattaa käydä jos Joensuussa vierailet!

Taitokorttelin jälkeen kävelimme auringon paisteessa pitkin joenvartta ja katselimme nousevaa siltaa. Lounaan nautimme kreikkalaisessa ravintolassa ja jälkkäriksi masuun mahtui vielä pullavohvelit Vesikioskilla. Enkä tietenkään voinut jättää väliin käyntiä HB Home-sisustuskaupassa, koska ainahan sietlä löytyy jotain kivaa tuliaista omaan kotiin. 

Nyt on lomakuulumiset kerrottu. Paljon mahtui kahteen viikkoon. Lupaan välillä kirjoittaa muitakin kuin pelkkiä reissupostauksia, nämä kun eivät tunnu olevan mikään hittituote täällä blogissani. Nyt nautin parista vapaasta ja yritän pikku puuhastelujen ja urheilun ohessa levätäkin.

Iloa harmaaseen perjantaihin!


*Anu


5 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmia reissusta :) täällä tykätään näistä reissu postauksista kovasti :) mukavaa vaihtelua ja kivoja vinkkejä aina tarttuu matkaan :)

  Tuollaiset miljööt ovat aina niin... <3

  Mukavia vapaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! Noin yleisesti nämä reissupostaukset ovat kyllä siellä häntäpäässä, kun seuraa kävijä- ja kommenttimääriä. Harmi.

   Poista
  2. Mä kyllä nautin just näistä! Ja aina jos joku kaveri on menossa johonkin ( mähän en juurikaan itse mihinkään uskalla reissata 😃) niin aina kurkkaan onko pari tuttua bloggaajaa käynyt niissä kohteissa. Nämäkin kuvat taas niin upeita 💕

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Siis nää sun matkakuvat on mun lemppareita! Osaat just ottaa niin oikeita kuvia ja oikeista paikoista! Mun silmä lepää :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Kiva kun tykkäät, sillä reissupostaukset kuuluvat blogiini vaikkei ne olekaan enemmistön suosikkeja.

   Poista