tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kahvila kuin karamelliSelailit juuri huikean värikkäät ja iloiset kuvat. Mitäs sanot? Eikö ollutkin aika mieletöntä? Loksahtiko leuka, hämmästyitkö? Toivottavasti et ainakaan kauhistunut, vaikka värit hyppivätkin silmille. Nyt pääsee nimittäin esittelyyn luultavasti yksi maailman erikoisemmista ja viehättävimmistä kahviloista, ainakin minun mittapuulla. 

Tämä on kahvila Supelsaksad Pärnussa. Ulkoa päin aivan tavallinen vanha puutalo, jonka pihalla on terassi. Päällepäin ei siis voi mitenkään arvata mitä sisältä löytyy. Minut se yllätti täysin! Vanha talo, jossa viisi huonetta (plus tuo ihana sinisävyinen kuisti) täynnä väriä, vanhoja huonekaluja, hauskaa taidetta, gobeliinipöytäliinoja, vanhoja astioita ja valaisimia. Katosta roikkuu iloiset kennopallot, kuin lastenkutsuilla konsanaan. Seinillä upeat tapetit, jalkojen alla upea vanha lankkulattia. Maistuisiko sinulle kakkukahvit täällä?

Me poikkesimme kahvilaan suositusten perusteella (TripAdvisor) ja kyllä kannatti. Nautimme kevyen lounaan kahvilan aurinkoisella terassilla ja siirryimme kakulle sisätiloihin, koska halusin ehdottomasti nauttia kahvilan tunnelmasta. Kahvila tarjoaa pienen listan verran erilaisia ruoka-annoksia ja valikoiman hurjan ihania kakkuja. Olen nyt todella ihastunut britatorttun/kakkuun, joten valinta oli tällä kertaa todella helppo. Ja niin herkullinen!

Virossa on todella ymmärretty kahvilakulttuurin päälle. Pienestä Pärnusta löytyi monen monta ihanaa, kaunista ja niin hurjan edullista kahvilaa. Harmi ettei kaikissa ehtinyt käymään. Tosin ehkä ihan hyvä, sillä päivittäiset kakut ja leivokset alkaisivat hyvin pian näkyä vyötäröllä. Mutta lomalla saa herkutella, eikö niin?! ;)

Suosittelen lämpimästi tätä kahvilaa, jos haluat nauttia uniikista tunnelmasta ja ihanista herkuista!


*Anu


Ps. Onneksi omaa kotia ei tarvitse sisustaa näin värikkäästi ja vallattomasti... ;)


17 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hurmaava! :-) Siis niin ihana! :-) Tiedän että niin hurmaantuisin tuolla! :-)
  Voihan ihastus! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä en kestä! IHana! Tulee vähän siskon kahvila mieleen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin että hänen kahvilassaan värit räiskyvät. :)

   Poista
 3. Hei aivan ihana paikka!! Hurmaava ja valloittava!! Tuonne täytty ehdottomasti päästä Pärnun reissulla!! Huomasitko oliko heille gluteenitonta tarjontaa kakkujen suhteen..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen karkki! En kyllä ollenkaan kiinnittänyt huomiota gluteenittomuuteen... toivottavasti löytyy sellaistakin.

   Poista
 4. Onpa niin piristavan varikas!Tuolla olisi ihan kiva kahvitella.
  Kiitos matkakuvista!Itse en ole koskaan Virossa kaynyt,mutta ehka tana kesana poikkeamme..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan tuo aika makea (kirjaimellisesti) kahvittelupaikka, kannattaa käydä! Virosta löytyy hauskoja ja vähän erilaisia juttuja kuin meiltä kotimaasta.

   Poista
 5. Miten ihana kahvila! <3 Itseeni vetoaa juuri tällaiset täysin omasta sisustusmausta poikkeavat paikat, joten nauttisin varmasti suunnattomasti sekä ympäristöstä, että herkuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Vaikka oman kodin pitää olla vaalea ja harmoninen, se ei tarkoita sitä ettenkö tykkäisi väreistä muualla. Juuri tämmöinen värien ilottelu vetoaa minuunkin.

   Poista