tiistai 3. helmikuuta 2015

Woo Cafe Chiang Mai - Upea kahvila
































Pohjois-Thaimaan Chiang Maista löysin kauneimman kahvilan, missä olen ikinä käynyt: Woo Cafe. Upea vehreä kahvila vanhassa rakennuksessa rupuisen kadun varrella, sinne ei välttämättä löydä, jos ei tiedä tai eksy. Minä sain vinkin australialaiselta pariskunnalta ja suuntasin sinne oitis kartta nenässä kiinni. Kahvilan yhteydessä on pieni taidegalleria ja sisustus-lifestylekauppa. 

Kahvilasta saa ihania herkkuja ja jättiläismäisiä erikoiskahveja/teetä. Näin suomalaisittain pilkkahintaan tietenkin. Minä nautiskelin palan muhevaa porkkanakakkua (taisi sekin olla paras ikinä!) ja ison "tuopillisen" kylmää caramel macchiatoa. Siinä samalla ihastelin kahvilan sisustusta... ja siinähän riitti iloa silmälle pitkäksi aikaa. Ja kamera räpsyi (luvan kanssa tottakai).

Kahvila on sisustettu lämpimällä (vanhalla) puulla ja rouhealla metallilla, valkoisella ja mustalla. Kodikkuus on saatu aikaan pehmeillä tekstiileillä ja runsailla viherkasvi-istutuksilla. Kahvilassa istuessa tuntui kuin istuisi trendikkään sisustajan kotona, tunnelma oli valloittava. Se mihin erityisesti ihastuin, oli tuo vihreän määrä. Viherkasveja oli niin kahvilan ulkopuolella pihaistutuksina ruukuissa kuin sisällä ruukuissa ja maljakoissa. Tästä sainkin idean siihen, miltä oma kevätkotini tulee näyttämään (postaus aiheesta tulossa tällä viikolla). 

Kahvilan yläkerrassa on pieni taidegalleria, jota kävin pikaisesti kurkkaamassa. En ole taideihminen, joten kiirehdin sieltä nopeasti sisustuskauppaan, joka on kahvilan pihapiirissä. Sisustuskaupassa on paljon upeita sisustusesineitä ja -tekstiilejä. Ihailun tasolle se minun osalta jäi, sillä esineet eivät ole ihan ilmaisia, hintaa on jopa enemmän kuin vastaavissa tuotteissa meillä kotimaassa. Lisäksi matkalaukkuni oli jo aivan turvoksissa enkä voinut mitään isompaa hamstrata enää. Mutta ainahan voi vain ihailla (ja kuvailla).








Mitä pidät Woo Cafesta? Viihtyisitkö sinä täällä kahvia ja leivosta nautiskellen? 
Tämä kahvilavinkki on valitettavasti monelle vaikeasti toteutettavien haaveiden listalla, mutta jos satut "eksymään" Chiang Maihin, niin käy ihmeessä ihailemassa paikkaa. Ja vähän kliseisesti voin todeta, että paikan päällä tunnelma on ainakin sata kertaa hienompi kuin näissä kuvissa.

Mukavaa tuiskutiistaita sinulle (täällä sataa kolmatta päivää putkeen)!!


*AnuElina


Ps. Kahvilalla on myös kotisivut (KLIK), mutta ne ovat ainakin tällä hetkellä "under construction". 


9 kommenttia:

  1. Tämmösen perustankin tänne pohojolan perukoille heti kun illalla voita kenossa. Muistuttaa kasvitieteellistä puutarhaa kera kaffe- keitaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvä idea! ;) Tämmöisiä keitaita tänne synkkään pohjolaan tarvittaisi!

      Poista
  2. Ihanan vihreä kahvila!! Tosi kaunis paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin hieno?! Tuolla olisi viihtynyt pitempäänkin.

      Poista
  3. Todellakin viihtyisin! Ihan mieletön! Hyvät kuvat oot ottanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti saadaan jotain vastaavaa myös tänne kotikulmille joskus. :)

      Poista
  4. Tuollaisessa ihanassa kahvilassa saa virkistävää väriterapiaa kahvikupin ( tai mitä sitten tilaakaan) hinnalla! Kätevää! :)
    Hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, miellyttävässä ympäristössä tuntuu että saa enemmän vastinetta rahoilleen. :)

      Poista
    2. Niinpä! Estetiikka + sommittelu kaiken A ja O! :)

      Poista