tiistai 10. helmikuuta 2015

Vaalean puun ja valkoisen toimiva liitto


Se vaan toimii. Vaalean puun ja valkoisen liitto.

Asetelma keittiön hyllyn päällä on saanut vähän uutta ilmettä kevään kolkuttelun kunniaksi. Sama vanha Granitin bambutarjotin toimii edelleen hyvänä katseenvangitsijana ja taustana pienemmille esineille. Alesta löysin nuo pienet valkoiset maljakot, jotka ovat muuten samaa tyyliä kuin aiemmin syksyllä ostamani tuikkukipot. Pikkuiset kirsikan oksat (toisessa maljakossa on sitten ne isot oksat) tuovat hentoa vihreyttä valkoisen rinnalle. Kukkimista odotellaan. Hyllyn toisella reunalla pieni reunustraakkipuu rouheassa ruukussaan (Granit) tuo balanssia asetelmaan. 

Tämä rouhea varastohylly (Ikean Hyllis) on pysynyt suosikkikalusteenani jo pitkään. Se oli suurta rakkautta jo edellisessä asunnossani ja toimii täällä uudessa kodisakin täydellisesti. Tästä voit kurkistaa miltä hylly näyttää kokonaisuudessaan ja miltä ylähylly näytti aiemmin (tuo oikealla oleva mehikasvi kuoli, nyyh). Hyllyrakkaudesta kertoo myös se, että toinen samanlainen ilmestyi olohuoneeseeni reilu viikko sitten (klik) ja toimii viherhyllynä. ja tuleehan tästä rakkaudesta kirjoiteltua tännekin aika usein... Toisilla nämä hyllyt ovat varastohyllynä autotallissa, mutta minulle ne ovat viimeisintä "designia". :)

Nyt tämä bloggari pistelee vielä palasen (viimeisen!) siemennäkkäriä menemään ja tuunaa itsensä kaupunkikelpoiseksi. Treffaan ystävän keskustassa ennen viimeiseen (neljänteen) yövuoroon menoa. Onneksi huomenna alkaa vapaat! Toivottavasti tuo kirkas mollukka ilahduttaa myös mun vapaapäivinä!


*AnuElina


18 kommenttia:

 1. Toimii, todellakin! :-) Hyvin sopii yhteen! :-)
  Olivatkin muuten tosi toimivat nuihin pieniin kuppeihin nuo oksat! :-) Itse käytin ensin tuikkuina niitä, kunnes löysin vasta ne oikeasti tuikuille tarkoitetut versiot :-) Mietinkin jo että mitä noin pieniin laittaisi, mutta tässäpä idea! :-)

  Tsemppiä yöhön! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuota asetelmaa tulee ihailtua päivittäin...

   Poista
 2. Niin toimii, kaunis yhdistelmä! Versovia oksia on kiva katsella, sieltä se kevät vaan taas lähestyy. Viime päivinä on saanut nauttia ihanan keväisistä, aurinkoisista päivistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväällä pitää olla paljon vihreää kotona, se antaa jo esimakua kesästä. :)

   Poista
 3. Haa, tuo tarjottimen pyöreä kuvio on hypnotisoiva! :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä on värit kohdallaan! <3 Jaksamista vielä viimeiseen yövuoroon!

  VastaaPoista
 5. Kaunis yhdistelmä!

  Kävit tänään mielessä! Oletko ollut tyytyväinen uuteen kameraan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin?!
   Olen ollut pääasiassa tyytyväinen kameraan. Kuvailen kotona yhä myös isolla järkkärillä, sillä saa mielestäni vähän parempia kuvia sisällä (tai sitten vaan kuvittelen...).

   Poista
 6. Kaunis yhdistelmä tuo valkoinen ja puun sävy. Ja hyllis on kyllä ihana, en ihmettele, että oot siihen ihastunut! :)

  VastaaPoista
 7. Toimii <3 Ihailen niin kuvia missä valkoista ja vaaleaa puuta, tykkään tykkään! Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Tuo yhdistelmä on yhtä kaunis kuin mustan ja valkoisen liitto. :)

   Poista