tiistai 15. huhtikuuta 2014

Ainahan se on mielessä...


Niin, ainahan se on mielessä: KESÄ. Se on taas yllättävän lähellä, vaikka hetki sitten tuntui, että se ei tule koskaan. Mutta usko tai älä, reilun kuukauden kuluttua saattaa olla jo biitsikelit. Minä ajattelin olla valmis, kun on aika vähentää vaatetusta ja pukeutua bikineihin. Biitsikroppa taisi jäädä kesän 2015 tavoitteeksi, nyt loppuu aika kesken. Onneksi itsetunto on siltä osin kunnossa, että kehtaan pukea biksut päälle ja kannan jenkkakahvani pokkana.

Kävin kurkkimassa tulevan kesän biitsimuotia Esprit'n verkkokaupassa. Ja löytyihän sieltä useammatkin ihanat bikinit, jotka voisin päälleni pukea. Vähän bling-blingiä ja raitaa, tyylikästä mustaa. Onneksi pari väripilkkuakin löytyi mukaan. Eivätkös olekin aika kivat nuo liukuvärjätyt turkoosit?












Olen ehdottomasti biksutyttö. Kokouimapuvun pukeminen kauhistuttaa (uimahallissa toki käytännöllisyyssyistä pakko käyttää), vaikka se piilottaisikin kivasti ne jenkat. Suosin halterneck-mallisia yläosia ja tietysti myös olkaimettomia, ettei tulisi hurjia rusketusraitoja. Alaosan olisi hyvä olla napakka, ihan nirunarut eivät taida olla enää tämän ikäiselle naiselle kovin asialliset (vaikka myönnänkin käyttäväni vielä kulahtaneita vanhoja nirunarujani).

Rannalle ei ole tietenkään mitään asiaa ilman ihania varvassandaaleja. Niitäkin löytyi täältä aika kiva valikoima. Tuosta on sitten kiva "mätsäillä" sopivat parit biksuille. Minulle isojalkaiselle kesä on ihan parasta aikaa, kun saa kulkea avonaisissa kengissä. Eipähän ole sitä vaivaa, että kenkä puristaisi. Hiekkaa varpaissa, ihanaa!




Joko sinä olet näin pitkällä kesähaaveissasi? 
Miten ajattelit päivittää kesägarderoobiasi? 

Minä jatkan nyt surffilua täällä verkkokauppojen ihmeellisessä maailmassa. Pitäisi löytää myös ihania uusia kesämekkoja, jotka voisin sitten pukea noiden biksujen päälle. Jotain kevyitä, liehuvia, värikkäitä, vaaleita...

Kesäisissä tunnelmissa mukavaa päivän jatkoa sinulle toivottelee, 

*AnuElina


**Lähde: Esprit**

9 kommenttia:

  1. kesä, kesä, kesä, kyllä se sieltä! Liehuvia liinoja, pitkiä helmoja, lyhyitä lahkeita, sitähän se on;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tulee! Tänään on tuntunut jo niin keväisen kesäiseltä. :)

      Poista
  2. Voi kun tulisikin se kesä pian! Ja mielellään tietysti lämmin sellainen :) Mullakin odottaa kaapissa pari ihan uutta kesämekkoa, tekisi jo niin mieli päästä niitä käyttämään!

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäinen postaus!! <3 Kivoja poimintoja, kauniita kaikki! Mulla ois kans ostoslistalla kesäksi uudet biksut, ja mekkojakaan ei ole koskaan liikaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti päästään biitsille ja helmoja hulmuttelemaan mahdollisimman pian. :)

      Poista
  4. Oi oi, kesä on täälläkin kovasti mielessä! Ihania kollaaseja olet kokoillut, Esprit ei kyllä petä näissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä puskee päälle väkisinkin, ainakin ajatustasolla! :)

      Poista
  5. Voi kyllä, nuo liukuvärjätyt on ihan supernätit!

    VastaaPoista