keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Viherpiipertäjä


Viherpiipertäjä tällä hei!

Parsakaali, kukkakaali, lehtikaali, valkokaali. Jääsalaatti, romainesalaatti, lehtisalaatti, rucola. Kurkku, kesäkurpitsa, pinaatti, paprika. Kyllä on vihreetä! Ja niin mahdottoman terveellistä! Lautasellani on reilun viikon ajan ollut vain vihreää, muut värit on kielletty. Pitäisikö ostaa värikkäitä lautasia, että saisi vaihtelua? Mielikuvitus on koetuksella, kun yrittää päivittäin keksiä noista samoista raaka-aineista erinäköistä ja -makuista ruokaa. Luulen, että melkein kaikki on jo kokeiltu. Näillä mennään vielä seuraavat 4,5 viikkoa. Tää on nyt tätä. Todellaki, todellaki, todellaki!

Jos haluat tietää piiperryksestäni enemmän, niin käypäs täällä. Päiväni täyttyvät nyt "orjallisesta" ruokavalion noudattamisesta, salitreeneistä ja aerobisista pyrähdyksistä, puntarilla hyppäämisestä ja veden lipittämisestä. Ja tietenkin yötyöstä. Kovin alkaa olemaan yksitoikkoista, mutta kuusi viikkoa elämästä on aika lyhyt jakso, joten jos minä jaksan, niin koittakaa tekin siellä jaksaa näitä mun juttuja. :)

*AnuElina6 kommenttia:

 1. Vihreät ovat hyviä mutta pidän sulle silti peukku pystyssä :) tsemppiä seuraaviin viikoihin!

  VastaaPoista
 2. Varmasti jaksetaan, sulle tsemppiä dieettiin :)
  Kasviskokkailu on itselleni aika vierasta..olisi kiva jos vinkkaisit millaisia ruokia niistä kokkailet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos! Siis enhän minä kasvisruokaa pelkästään syö, noiden vihreiden sekaan heitän aina jotain lihaa. :)

   Poista
 3. Mukavaa dieettiaikaa, nopeasti se kuusi viikkoa menee ja on se sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nopeastihan se menee eikä dieetti suinkaan lopu siihen, se vaan jatkuu erilaisena, ihan elämäntapana toivottavasti!

   Poista