maanantai 24. maaliskuuta 2014

Täällä mä bloggaan!Olohuoneessa pari viikkoa sitten pyörähtänyt myrsky sekoitti pakkaa myös bloggailunurkkauksen osalta. Ennen ikkunaseinällä sijainnut työpöytä siirtyi myrskyn ansiosta sohvan taakse olohuoneen toiseen päähän. Kaverikseen se sai makuuhuoneessa (sitä ennen keittiössä) olleen hyllykön. Hyllyyn kokosin kaikenlaista pientä mustaa ja valkoista sekä ilmettä pehmentämään vähän luonnonmateriaaleja: rasioita, laatikoita, koreja. Ylähyllyllä mehikasvin juurella tekemisiäni vahtii lihava buddha. Sisustuslehdet valtasivat alahyllyn. Vielä mahtuu iso pinkka ennenkuin seuraava hylly tulee vastaan.

Pöydän ja hyllyn väliin sain survottua aikoinaan Granitista ostamani korin, joka toimii lahjapaperirullien säilytyspaikkana. Perobasta ostettu maljakko saa toimittaa kynäpurkin virkaa ja pieni lokerikko kätkee sisäänsä kaikka tarpeellista: nastoja, klemmareita, teippiä jne. Liitutauluun rustailemani viisaus muistuttaa elämän tosiasioista ja motivoi jatkamaan. Peiliä en lähtenyt siirtämään minnekään, koska tuossa se on aina ollut ja siihen se kuuluu. Peilin alareunaan voisin vielä kiinnitellä mukavia kortteja/kuvia sitä mukaa, kun niitä tulee jossain vastaan. Sivuseinällä komeilee samainen kalenterijuliste kortteineen, joka minulla oli jo edellisessäkin bloggailunurkkauksessa.

Täällä uusi viikko on käynnistynyt ihan hyvissä fiiliksissä. Aurinko paistaa, Superdieetti tuottaa vihdoin tulosta ( kurkkaa tänne), sairasloma on ohi ja työt kutsuu huomenna. Arkeen paluu tuntuu ihan hyvältä. Kotona olen saanut aikaiseksi aika paljonkin, kaappeja on koluttu, vaatteita heitetty UFFin lootaan, osa odottelee kirppikselle pääsyä. Tori.fi saanee uusia tuotteita myyntiin huomenissa. Tehokasta!

Aurinkoista kevätviikon alkua sinulle!

*AnuElina

Ps. Kuvia tuli taas "miljoona", mutta enpä osannut lähteä karsimaan sen enempää.

12 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista sinulla on! Minä täältä tylsästi keittiön pöydän äärestä pienet sepustukseni kirjoitan, vieras- / työhuone kun on tällä hetkellä ilman pöytää... ;) Ihanaa, aurinkoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvä, kun et karsinut, näitä jaksaa kyllä ihastella! <3 Todella kaunis ja kätevä bloggausnurkka sinulla! Aurinkoisia päiviä ja tsemppiä töihin palaamiseen! <3

  VastaaPoista
 3. Uusi nurkkaus on kauniin näköinen. Vaikuttaa myös erittäin tehokkaalta.

  VastaaPoista
 4. Kaunis blogi nurkkaus on! :-) Tosi kivasti kaikki saatavilla ja kaiken lisäksi erittäin kaunis! <3

  Mukavaa arkeen paluuta! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanalta näyttää bloggauspaikkasi!

  VastaaPoista
 6. Näyttää kyllä tämäkin nurkkaus kivalta! Ja on kiva kun kuvia on paljon, ja kun ovat vähän eri vinkkelistä kuvattuja, niin "tunnelma" välittyy paremmin kuin jos olis vain pari kuvaa suoraan edestä. ;)

  VastaaPoista
 7. Viihtyisän ja toimivan näköinen bloggausnurkkaus. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanasti kaikki järjestyksessä ja kaunista on!

  VastaaPoista
 9. Oi, miten kivannäköinen bloggailupaikka! Kyllä kelpaa kirjoitella. :D

  VastaaPoista
 10. Ihana tää sun bloggauspaikka!! <3

  VastaaPoista
 11. AIVAN IHANA!! <3 Pitää tulla vielä katsomaan töiden jälkeen uudelleen, nyt vain pikainen ihastunut huokailu... :)

  VastaaPoista
 12. Aivan ihanan näköistä!!! Ja ihana kun olet ottanut paljo kuvia! Tykkään kovasti!

  VastaaPoista