keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Piristysliljat
Elämä tuppaa keikuttamaan venettä tasaisin väliajoin ikävillä uutisilla. Jotenkin näihin huonoihin uutisiin alkaa tottua jo (kamalaa todeta näin...). Hyvät ja huonot uutiset eivät ole minun kohdalla balanssissa, miinuksella mennään ja lujaa. Mutta siitä huolimatta jaksan uskoa, että jotain hyvää on vielä tulossa. Jotain ISOA ja HYVÄÄ. Ei minun vaakakuppini voi jäädä epätasapainoon ja veneeni ei todellakaan uppoa vaikka kuinka keikkuisi. Elämä ja arki jatkuvat kaikista takaiskuista huolimatta ja selviämisessä auttaa mm. ihanat ystävät, jotka pitävät huolta ja piristävät. Ystävät tarjoavat juttuseuraa, apua, tukea, lenkkiseuraa jne. Ihania ihmisiä! Yksi ihana toi minulle piristyskukkasia: Valtavan kokoisia liljoja! Kukat ovat vielä sinnikkäästi nupullaan, mutta ehkä huomenna jo aukeavat. Napsin samantien heteet pois, kun ne tulevat esiin, että voimakas tuoksu ei leviäisi koko huusholliin. Saa nähdä miten käy... Mutta kauniita ovat!!

Lupaan ettei blogistani tule nyt mitään surkutteluareenaa, vaikka elämä onkin tällä hetkellä vähän sivuraiteella. Keskitytään jatkossa iloisempiin aiheisiin, eiks niin?! Huomenna taidan suunnata shoppailemaan, työskentelynurkkaus kaipaa sitä viimeistä silausta. Ja shoppailuhan auttaa vaivaan kuin vaivaan, eikös?! :)

Nyt iltarahka, iltapesut ja sohvalle rötväilemään. MoiMoi!

*AnuElina
12 kommenttia:

 1. Juuri oikea asenne! Ja sateen jälkeen näkyy sateenkaari (vai miten nää sanonnat nyt menee ;) ) Joka tapauksessa uskon, että kun nämä rankat vaiheet helpottaa, voit huomata selvinneesi niistä ja olevasi entistä vahvempi. Toivotan sulle hirmuisesti tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Vaikka olenkin aika herkkis niin tiedän myös olevani aika vahva. Olen oppinut selviytymään.

   Poista
 2. Välillä saa ehdottomasti avautua, jos elämä tuntuu kulkevan sivuraiteella. Se voi helpottaa. Herkistyin ihan, kun sulla on tuommoisia ystäviä. <3 Ehkä minäkin joskus saan elämäni oikealle raiteelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, pääasiassa blogi käsittelee iloisia ja positiivisia asioita, joten tuskin ketän haittaa jos joskus tulee jotain negatiivissävytteistäkin. En aio ottaa kuitenkaan tavaksi marmattaa täällä, ystävät ovat sitä vertan. :)

   Poista
 3. Voi mikä ihana muistaminen ystävältäsi! <3 Välillä se elämä koettelee, mutta parempia aikoja on varmasti luvassa! Aurinkoisia päiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat ystävät! Voima- ja virkistyslähetys täältäkin. Syvissä vesissä kuljetaan, mutta välillä haukataan happea pinnalla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Kyllä tämä elämä alkaa hiljalleen taas voittaa. :)

   Poista
 5. Ihania ystäviä sinulla, näissä tilanteissa ystävyys punnitaan. Toivotan kanssa kovasti voimia sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tämmöisinä hetkinä huomaa ketkä ovat todellisia ystäviä. :)

   Poista
 6. saa täällä surkutellakin kun sen aika on , niinhän mieki aikoinaan tein ja sen aika meni sitten ohi ! kuuluu vaan elämään nämäkin jaksot. mutta se shoppailu on auttaa ;)) <3 .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Asiat on vaan otettava vastaan sellaisena kun ne tulevat ja niistä pitää selvitä, kuka milläkin keinolla. :)

   Poista