perjantai 7. helmikuuta 2014

Vihreää teetä (ketutukseen)
Nyt on kuulkaas semmonen juttu, että ketutuskäyrä huitelee asteikon yläpäässä. Pakko avautua teille. Mun piti tavata tänä iltana yksi kaveri pitkästä aikaa. Piti mennä syömään ja vaihtaa kuulumiset ennenkuin menen taas yöksi töihin. Heräsin tavallista aikaisemmin iltapäivällä, että ehdin heräillä kunnolla ja laittautua iltaa varten. Kun sitten pari tuntia ennen sovittua tapaamisaikaa laitoin hänelle viestiä sopiakseni tapaamispaikasta, hän ilmoittikin, että ei jaksa tulla. Voi hel...ti! Ei jaksa! Ja minun pitää sitten jaksaa seuraava yö töissä näillä tynkäunilla! Kiitos vaan kovin paljon! Ja mulla ei ole edes sitä vapaata viikonloppua (joka hänellä on), että saisin nukkua univelkani. Olen kiehunut koko illan, hyvä ettei itku tullut, kun petyin niin kovasti ja kesken jäänet unet harmittivat. Joillakin vaan ei tunnu olevan minkäänlaista arvostusta toisen aikaa kohtaan. Viime hetken oharit on niin syvältä! Luottamus menee, ei voi mitään. 

Nyt kun olen hieman jäähtynyt, keittelin itselleni lämmittävän teekupin. Vihreää teetä. Yritän nyt kovasti totutella vihreään teehen, kun sen sanotaan olevan niin terveellistä. Ehkä tämä ostamani Lipton ei ole sieltä parhaimmasta päästä, mutta ajattelin lähteä liikkeelle pienin askelin ja kokeilen ensin maustettua versiota. Tässä teessä maistuu sitruunamelissa. Ihan hyvää, myönnän. Ostin alkuviikosta PINOsta kauniit lasinaluset. Niille onkin nyt käyttöä olohuoneessa, kun uusi pöytäni on lasia. Nyt ei jää pöytään kupin jälkeä eikä kuppi kilahda lasia vasten. Käytännöllistä. Ja kaunista.

Ja kohta lähden töihin, yö 3/4. Viikonloppu mene siis yöt töitä tehden ja päivät nukkuen. Ei kovin mukavaa, mutta eihän se elämä aina ole. 

Kiva jos jaksoit kuunnella (lukea), oli vaan pakko purkautua. 

Mukavaa viikonloppua sinulle!

*AnuElina


16 kommenttia:

 1. No voi ketutus! Täysin ymmärrettävää, että kuppi kaatui, eihän noin kuulu tehdä ystävälle! Aika tuttua tuo käytös myös erään "ystäväni" kanssa ja enää en viitsi edes kertoa I:lle, että arvaa kuka on tulossa, kun pettyisi kuitenkin. Täytyy sanoa, että kun tuota on monta kertaa tapahtunut, niin olen hiukan alkanut kyseenalaistaa ystävyyttämme. Mutta sulle toivotan tsemppiä ja toivottavasti tuo oli vain one off! <3

  Hyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nämä eivät olleet ensimmäiset oharit häneltä. Tästä tulee vaan väkisin sellainen fiilis, että ystävyytemme(??) ei ole hänelle enää tärkeää. No, onneksi minulla on muitakin. :)
   Voisin kuvitella, että jokaisen kaveripiiristä löytyy tämä kyseinen ihmislaji...minun piiriin niitä on tosin päässyt livahtamaan useampikin.

   Poista
 2. Tarkistin uudelleen, että olitko kirjoittanut ystävä, mutta et onneksi...jos kaverikaan enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran kurjalta tuntuu, että täytyy miettiä millä nimikkeellä tätä henkilöä kutsuisin...

   Poista
 3. Ihan aiheesta kettuunnuit! Itsekin 3-vuorotyöläisenä tiiän ettei öiden välipäiviksi todellakaan järjestä itselleen ylimääräistä ohjelmaa ellei kyseessä ole tärkeä juttu. Harmi ettei se ollut sitä sille toiselle :(
  Tsemppiä yövuoroihin, mulla vasta 1/3 menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, yövuorojen välissä ei jaksa mitään kovin suurta, ja jos jotain siihen sovin niin se on minulle todellakin tärkeää. Valitettavasti kaikki eivät arvosta ystäviä samalla tavalla.

   Poista
 4. Onpas ikävää... Jos tuollainen tapahtuu kerran ja kaksi, niin silloinhan se kuuluu antaa anteeksi. Mutta jos se on jatkuvaa, niin ehkä kannattaa jättää sopimatta yhtään mitään. Tapaatte, jos tapaatte, ilman että kannattaa sopia erikseen siitä.
  Voimahali ja symppis-ajatuksia sinulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ymmärryksestä. Todellakin ketuttaa, kun tämä alkaa olla toistuva ilmiö. :(

   Poista
 5. Tuollainen on todella inhottavaa!! Itse olen myös aikoinani tehnyt 3-vuorotyötä ja varmasti olisin itsekin ollut moisesta käytöksestä suuttunut, ymmärrän täysin sinua!
  Koita kuitenkin kestää, mutta sinuna en sopisi hänen kanssaan enään mitään, kun noin tekee ohareita!!
  Mukavaa työvuoroa kaikesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luulenpa etten oma-aloitteisesti sovi enää mitään hänen kanssaan.

   Poista
 6. Voih..ei todellakaan kivasti tehty sinua kohtaan! Koita jaksaa puurtaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä juttu. Ja kurjinta lienee se, että hän ei ehkä tajua miten loukkaavaa tuollainen on.

   Poista
 7. Hyvä kun purkauduit. Ihan aiheesta! Kuulosti kyllä niin tutulta.. Samanlainen tapaus löytyy minunkin lähipiiristä. Ensin koittaa ymmärtää.. Mutta kun tosiaan on toistuvaa, niin ei siitä pääse yli eikä ympäri: kyllä se vaan tuntuu ikävältä, kun toinen ei arvosta tapaamista/yhdessäoloa yhtä paljon. Mukavaa viikonloppua tapahtuneesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun "kuuntelit"! Olen yrittänyt ymmärtää jo vuosia, mutta nyt alkaa olla mitta täynnä.

   Poista
 8. Hymf. Harmi! Myöhästymiset ja oharit, inhoon niitä! Heheh mutta ihanasti purkauduit :)
  Kivat on lasinaluset. Ja mukikin :)

  VastaaPoista