torstai 13. helmikuuta 2014

Buddha
Pieni ripaus itämaisuutta ei ole ollenkaan pahasta sisustuksessa. Vai mitä sanotte tästä kauniista valkoisesta Buddhan päästä, joka vahtii minun touhuja tuossa sivupöydän päällä? Se sopii siihen kuin nenä päähän... tai kuin pää pöydälle. Indiskastahan tämäkin lähti matkaan samalla reissulla kuin tuo sohvan uusi haikaratyyny. Rakkaus itämaiseen sisustukseen on aina kytenyt sisälläni, joskus vuosia sitten kotini olikin aika itämainen tekstiileistä lähtien (silloinkin muuten turkoosin sävyinen). Nyt mennään kuitenkin hillitymmällä tyylillä, vain pieniä ripauksia siellä täällä. Omista varastoista löytyy muitakin Buddhia, ovat kulkeutuneet kotiini Aasian reissuilta. Nyt ne pääsevät pitkästä aikaa aitiopaikoille. Hieman jo harmittelin, kun olen jossain vaiheessa myynyt turkoosit itämaiset koristetyynynpäälliset. Nyt niille olisi ollut käyttöä. Mutta ehkä parempi näin, ne olisivat voineet olla jo vähän liikaa tässä "harmoniassa". Mutta tuo pää on kiva, tosi tosi kiva! Pus!

Nyt tämä pää kaipaisi vähän tuulettumista ennen toiseen yövuoroon menoa. Saisinkohan aikaiseksi vetäistä lenkkivermeet päälle?! Sohvakin kyllä tuossa huutelee syliinsä... Saa nähdä kumpi voittaa.

Touhukasta torstaitörinää kaverit!!


*AnuElina
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vastaus tulee vähän myöhässä, mutta kiitos! Yöt meni jo, nyt vapaalla. :)

   Poista
 2. Multakin löytyy kotoa pari buddhaa! Isken niihin kans aina silmäni, joku niissä vaan vetoo minuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, joku niissä vetoaa, mystiikka kenties...

   Poista
 3. Tuohan on kiva, sopii kivasti paikalleen :)
  Ihanaa ystävänpäivää AnuElina! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana buddha! Indiskaan ei uskalla edes mennä, kun aina sieltä jää jotain kaunista käteen:) Kauniilta näyttää tuo turkoosi teillä...

  Mukavaa ystävänpäivää sinulle

  VastaaPoista
 5. Kumpi voitti;) Nätti pää, buddhat sopii kyllä tilaan kuin tilaan, mutta tämä yksilö on oikein erityisen kaunis! Muksaa viikonloppua, nauti!

  VastaaPoista