sunnuntai 2. helmikuuta 2014

TERVEISIÄ AUSTRALIASTA osa 4: Sisustaminen


Nyt joudun perumaan puheeni. Tämä EI ole viimeinen Australia-postaus. Järkytyin tuosta kuvamärästä enkä mitenkään voi ympätä kaikkea samaan postaukseen. Saatte siis vielä tämän lisäksi yhden. Se on sitten viimeinen. Promise!

Nyt mennään taas uuden aiheen pariin, nimittäin luultavasti meitä kaikkia kiinnostavaan  sisustamiseen.
Australiasta löytyi ihania ja erilaisia sisustuskauppoja. Suloisimpia niistä olivat pienistä lomakaupungeista löytyvät kaupat. Persoonallisia tavaroita, ei mitään massatuotantoa. Hintakin oli toki "kohdallaan" näissä tuotteissa, lomabudjetti ei ihan riittänyt. Australia ei muutenkaan ole edullisen shoppailunn maa, mm. vaatteet ovat kalliimpia kuin meillä koti-Suomessa.


Tämä pieni ihana liike löytyi Byron Baysta


Kuva samasta liikkeestä kuin yllä


Pienen "rupuisen" kukkakaupan edustaa


Kauniita (minun kotiinkin sopivia) sisustusesineitä ja kodin tarvikkeita

Superkaunis sisustusliike Noosassa. Ehkä hieman liian romanttista minun makuun, mutta kaunista oli. Vitivalkoista!


Suloinen pieni suklaapuoti-kahvila Noosassa.
Kyllä noilla peltituoleilla olisi voinut hetken istahtaa (ei vaan kahvittanut juuri silloin) ja hengähtää. 


Monessa surffilikkeessä oli kivasti toteutettu sisustus, seinillä lähinnä. Kauniita raikkaita kuvakollaaseja, tässä tapetin muodossa. 


Toisessa surffiliikkeessä sisustus oli toteutettu taulukollaasin muodossa. Tästä sainkin hyvän idean... ;)


Paljon muutakin ihanaa tuli vastaan, mutta aina ei jaksanut/viitsinyt kaivaa kameraa esiin. Yleisesti huomasin, että sisustus on hieman erilaista kuin meillä täällä skandinaviassa. Tyyli oli luonnonlähiestä ja merihenkistä. Ehkä vähän Hawaii-tyylistäkin ja toki surffaus näkyi monissa paikoissa rannikolla. Paikallisia sisustuslehtiäkin tuli selailtua, yhden ostin mukaan kotiinkin. Ehkä jotain paloja siitä jaan täällä teidänkin kanssa jossain yhteydessä. Shoppailusta sen verran, että sitä en juurikaan harrastanut reissussa. Yksi syy oli maan kalleus ja toinen luonnollinen syy tilan puute matkalaukussa/kilorajoitus. Jotain pientä toki tarttui mukaan, pari pikku juttua keittiöön ja muutama vaatekappale (sporttivaatteita). Eihän sitä ihan tyhjin käsin viitsinyt kotiin tulla. :)

***

Nyt aletaan olla näissä Aussi-postauksissa loppusuoralla, yksi vielä luvassa, ehkä jo tänä iltana niin päästään ensi viikolla muihin aiheisiin. Täällä on ensimmäinen setti yövuoroja takana loman jälkeen. Rytmi on ihan sekaisin ja olen aika rätti. Onneksi on pari päivää aikaa toipua seuraavaan yöputkeen. Odotelen täällä vieraita, veljen perhe on tulossa piipahtamaan. Kiva nähdä heitä, viimeksi jouluna ollaan nähty ja nyt on kaikille tuoreita lomakuulumisia kerrottavana. :)

Ihanaista snnuntaita kaikille!

*AnuElina
15 kommenttia:

 1. Tosi ihana nähdä sisutusta tuoltakin päin :-) mielenkiintoista :-) tuo onnin vaan se ikävä puoli aina matkassa kun kaikki ei vaan mahdu laukkuun mukaan.

  Sunnuntain iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun saisikin mukaan kaiken sen kauniin mihin tuolla reissatessa törmää. :)

   Poista
 2. Tosi mielenkiintoista nähdä hiukan erilaista sisustustyyliä ja aivan ihania kuvia ollut näissä Australia postauksissa :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa koto-Suomeen lumen täyttämään maahan :) Paljon mielenkiintoista olet saanut kokea reissussa. Aivan mahtavaa nähdä sieltä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva jos olet saanut reissupostauksistani iloa, ehkä matkakuumeenkin?! :)

   Poista
  2. Australian aion vielä valloittaa vaikka sitten eläkkeellä :)

   Poista
 4. Mielenkiintoista nähdä, miten siellä koteja sisustetaan..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä miltä aussikodeissa näyttää, mutta ehkä jotain voi päätellä sisustusliikkeiden tarjonnasta. :)

   Poista
 5. Aivan ihanan näköisiä ja houkuttelevia puoteja! Kyllä näitä jaksaa lukea, lisää vain tulemaan! :)

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva nähdä Ausseista tätäkin puolta. Ja toki olisi hauska nähdä myös millaisia koteja heidän sisustuslehdissään on esitelty :) nimimerkki utelias

  VastaaPoista
 7. Ooh!! Ihanan näköisiä puoteja, kyllähän noissa vois piipahtaa ;)

  VastaaPoista
 8. En olekaan ehtinyt juurikaan tämän arjen kiireiden keskellä lukea toisten blogeja ja nyt kyllä ahmin näitä. Näyttää niin ihanalta!!! Tuoltahan voisi vaikka mitä löytöjä tehdä. Taisi ne ihanat valkoiset tähdet ollakin tuolta matkalta

  VastaaPoista