maanantai 10. helmikuuta 2014

Jatkoajalla














Piipahdetaanpa pikaisesti makuuhuoneessa. Romanttiseksi luokiteltava pikkuhylly seinällä on ollut jo tovin lähtöuhan alla. Jotenkin se ei vaan enää miellyttänyt silmää romanttisuutensa takia enkä keksinyt sille järkevää käyttöä. Viime kuukaudet se onkin ollut hyvin karun näköinen: pari tekstitaulua hyllyllä ja naulakossa yksinäinen puinen henkari. Sama kohtalo on uhannut myös hyllyn alla olevaa rottinkiarkkua ja hyllyn päällä olevaa viherkasvia. Mutta kuinkas kävikään, ne kaikki saivat tänään jatkoaikaa ! Viherkasvi pääsi makkarin ikkunan nurkasta aitiopaikalle hyllyn päälle ja viereensä se sai liitutaulun, johon rustailin pikaisesti (harakanvarpailla) kaupunkeja, joissa olen vieraillut/asunut. Hyllyn naulakkoon ripustelin huiveja, jotka ennen roikkuivat vaaterekin reunassa sekä pari käsiveskaa. Rottinkiarkku sai päälleen harmaan viltin ja Beautiful-tyynyn. Nyt hylly-arkku-yhdistelmä näyttää ihan kivalta ja sopii hyvin makkarin sisustukseen.
Ja mitä tästä taas opimmekaan? Ei kannata hetken mielijohteesta heittää vanhoja tavaroita pois, sillä hetken "hauduttelun" jälkeen niille saattaakin löytyä uusiokäyttöä. Nih!

Täällä nautiskellaan ansaitusta vapaapäivästä. Heräsin aamulla jo aikaisin (klo 8) ja sain aamupäivällä tehtyä kotihommia. Tein viikkosiivouksen ja sen lisäksi kävin läpi jääkaapin ja kuivaruokakaapit, joista heittelin vanhentuneet tuotteet pois. Tulipa taas tilaa! Sama homma pitäisi tehdä kosmetiikalle ja muillekin rojuille. Vaatekaappeja kävinkin läpi jo viime viikolla. Olisi taas kirppikselle vietävää... ehkäpä varaan kirppispöydän keväämmälle. Ja ehkä jotain sisustusjuttuja voisin kaupitella täällä blogissakin. Olisiko kiinnostusta?

Kohta suuntaankin kaupungille ja sitten kuudeksi ystäväni luo illalliselle. Meidän "kolmen tähden illallisen" kevätkausi pyöräytetään käyntiin tänään. Siis kolme naista ja kolmen ruokalajin illallinen. Ihana tapa kokoontua ja vaihtaa kuulumiset!

Ihanaista maanantaita ja uuden viikon alkua!

*AnuElina


Ps. Huomenna blogissani luvassa VÄRIÄ!

19 kommenttia:

  1. Kivan näköistä ja tuo kirjoitus ei ole mittään harakanvarpaita...:))

    VastaaPoista
  2. Onpa sulla ihanan näköistä siellä! <3 Mun mielestä tuon hyllyn romanttisuutta lievittää yksinkertainen ja tumma somistus, näyttää tosi hyvältä. :)

    Kivaa vapaata ja illallista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on muuten totta, tummilla esineillä/tekstiileillä saa naamioitua liiallisen romanttisuuden. :)

      Poista
  3. Todellakin osuit asian ytimeen ja sait tehtyä todella kivan näköiseksi pienillä vaihdoksilla! :-) Näyttää kyllä eri hyvältä todellakin, kokonaisuus! :-) Wau!

    Mukavaa illallista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieniä muutoksia ja kokonaan uusi ilme...ja taas ihan ilmaiseksi! Mä alan olla hyvä tässä (vanhoilla tavaroilla sisustamisessa siis). :)

      Poista
  4. Kivalta näyttää! :)

    Oikein mukavaa uutta viikkoa myös sinulle! :)

    VastaaPoista
  5. Kivalta näyttää eikä yhtään liian romanttiselta :)
    Lähestyvä kevät on saanut minussakin semmosen puhinan päälle, että kaappeja on tyhjennetty oikein urakalla! Selkä vääränä kantanut tavaraa kirppikselle ja uffiin. Tuntuu todella vapauttavalta päästä ylimääräisestä tavarasta eroon!
    Ja joo, pistä blogikirppis pystyyn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä rojujen karsiminen taitaa olla jokakeväinen ilmiö kodeissa... ;)
      Täytyypä katsella kaappeja ja pistää "parhaimmistoa" tänne myyntiin.

      Poista
  6. Tosi kiva lopputulos! Hyvin inspiroiva! :)

    VastaaPoista
  7. Oon miettiny tollasen vaaterekin hankintaa, kun mun ostokset ei enää mahdu vaatekaappiin. Tuo näyttää niin kivalle, että taidan hakea Ikeasta omani =D
    Kivan näköistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hae ihmeessä, edullisesti lisätilaa vaatteille ja ihan kiva sisustuselementtikin. :)

      Poista
  8. Pikkuhyllyköt ovat heikkouteni ja kaunis on tämäkin <3
    Hilpeitä illalliskekkereitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illanistujaisista kotiuduttu, kivaa oli! Hyvää ruokaa ja reissujuttuja. :)

      Poista
  9. Tosi kivalta näyttää ja mitä ihania asusteita. Mun vaatekaappini kaipaa päivitystä, onneksi pian Lontoon reissu.
    MUKAVAA VIIKKOA

    terkuin. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Teehän sitten hyviä löytöjä Lontoosta!

      Poista
  10. Itse olen todennut useaan otteeseen, että kun joku tavara alkaa tympimään nii hetkeks kaappiin ja pian sille voikin olla taas käyttöä. Mulla on yks kaappi varattu just tälläsille tavaroille. Muutaman kuukauden välein käyn tavarat läpi ja aina sieltä löytää jotain mikä tuntuu taas tuoreelta :)

    Ja ehdottomasti blogikirppis pystyyn! Mulla kiinnostas nähdä mitä sulla ois joutilaana ;)

    VastaaPoista
  11. Tosi kivalta näyttää, olen niin huono sanomaan mitään tyylisuuntia, joten en edes ajatellut tuon hyllyn olevan mitenkään niin romanttinen. Kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista