maanantai 2. joulukuuta 2013

Olohuoneen uusi kaunotar










Tarkkasilmäiset (hyvä Eija!) ehkä jo huomasivatkin eilisessä adventtipostauksessani, että olohuoneeseen on ilmestynyt jotain uutta. Kyllä, olohuoneen keskipisteenä on nyt uusi kaunotar. Minun ihka ensimmäinen oikea olohuoneen pöytä! Kävin perjantaina Ikeassa (protestoin "älä osta mitään-päivää"), tarkoituksena ostaa paistinpannu ja puinen iso leikkuulauta. Ja jos vähän joulujuttuja olisi katsellut. No, kuinkas siinä kävikään, mukaan lähti (noiden edellä mainittujen lisäksi) mm. tämä kaunis ja kevytrakenteinen pöytä (Vittsjö). Ja usko tai älä, mutta tämä on oikeasti ensimmäinen! Joskus minulla oli pieni Lack-pöytä, mutta sitä rimpulaahan ei varsinaisesti pöydäksi voi kutsua. Viimeiset vuodet pöydän virkaa on toimittanut Ektorp-rahi, mutta sekään ei ole ollut kovin käytännöllinen. Mutta nyt tämä uusi on kuulkaas tosi käytännöllinen. Ja sopii keventämään olohuoneen ilmettä täydellisesti. Vai mitäs sanot?

Pöytä on kivasti kahdessa tasossa "ylhäällä" ja lisäksi vielä alla taso lehdille jne. Nyt on tilaa tehdä erilaisia asetelmia pöydälle ja juhlissa ei tarvitse enää pelätä, että viinilasi kaatuu kiikkerällä rahilla. Lisäksi pöytää saa pidennettyä, jos tarvitsee tilaa esim. pienelle pikkujoulun napostelukattaukselle tms. Rahin tyrkkäsin ikkunan alle rottinkiarkun tilalle. Ei se siihen oikein sovi, liian täyden näköiseksi tekee seinustan, mutta muutakaan paikkaa ei ole (enkä raski luopua). Rottinkiarkku sai tilapäisen sijoituspaikan makuuhuoneesta, mutta luultavasti se pistetään myyntiin. Tämmösiä pikku muutoksia on tällä saatu aikaan. Kummasti se pienikin muutos piristää, niin huoneen ilmettä kuin mieltäkin.

Reipasta joulukuun ensimmäisen viikon alkua!


*AnuElina

Ps. Muistathan osallistua arvontaan (klik-klik) 7.12. klo 12 mennessä! :)


27 kommenttia:

  1. Näin tämän ensimmäisen kuvan omassa blogivirrassa ja oli heti pakko tulla katsomaan. Juuri sopivan kevyen näköinen pöytä, muttei kuitenkaan "liian kebyt". Ehkä tuo musta väri tekee siitä samalla ryhdikkään. Tykkään siis paljon!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, juuri sopivan kevyt mutta silti jämäkkä. :)

      Poista
  2. Ihana! <3 En olekaan tuota Ikeassa huomannut, enkä olisi arvannut, että se sieltä onkaan. Tosi toimivan ja hyvän näköinen. Tuosta ei oikein voi olla tykkäämättä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkohan tuosta on tykätä! Ennenkuin sain pöydän kasattua, ehdin jo ajatella, että ei se varmaan sovi kotiini... väärässä olin! :)

      Poista
  3. Mäkään en ole tätä nähnyt Ikeassa ja eipä arvaisia ikealaiseksi. Tosi nätti ja juuri tuo keveys miellyttää minunkin silmääni. Hieno löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä on mielestäni ollut jo jonkin aikaa Ikean mallistossa, mutta en ole tajunnut katsoa sitä "sillä silmällä". Bonuksena vielä edullinen (49e) hinta!

      Poista
  4. Samaa ajattelin minäkin, että ei oikein voi ajatella ikealaiseksi. On todella tyylikäs<3

    VastaaPoista
  5. Eipä täälläkään Ikean tuotokseksi ensimmäisenä arvattu. Tosi kaunis koti Sinulla, jäin heti jumiin postauksiin, vaikka en vielä montaa kertaa ole ehtinyt käymäänkään. :) Kiva löytö tämä blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun löysit blogini! Toivottavasti viihdyt mukanani pidempäänkin! :)

      Poista
  6. On kyllä kaunis pöytä, hämmästelen että tuollaisia on Ikealla. Sopii tosi hyvin sinun olkkariin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin positiivisesti miten hyvin se tuohon sopii! :)

      Poista
  7. Tosi kaunis sohvapöytä, itsekin olen tuota samaista meille haaveillut :)

    VastaaPoista
  8. Hyvä hankinta! :) Itsekin silmäilin noita olohuoneen pöytiä Ikeassa viikonloppuna, kun ei oikein keksi millainen meillä voisi olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pöytä lähti mukaani ihan ex-tempore mutta onnistunut ostos oli harkitsemattomuudesta huolimatta!

      Poista
  9. Wohou *tuulettaa*, arvasin oikein :-D Se lasipöytävilaus nimittäin näytti niin houkuttelevalta, että kiinnostuin! Ja onpa siro, mutta mustin raamien ansiosta mallikas pöytä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olet kyllä tarkkasilmäinen! Johtunee varmaan siitä, että olet tiiviisti kulkenut blogini mukana ja huomaat heti jos joku asia kodissni muuttuu. :)

      Poista
  10. Loistava pöytävalinta tuohon tilaan! :)

    VastaaPoista
  11. Pöytä näyttää tosi hyvälle teillä! Olen sitä usein itsekin ihastellut. :) Se on sopivat kevyt ja siro.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, kevyt ja siro olematta kuitenkaan mikään rimpula!

      Poista
  12. Ompa kivan näköinen, mainio ostos! :) Itse en ole kyseiseen pöytään ennen törmännyt, onkin näppärää et sitä saa tarvittaessa jatkettua. Mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaksi pöytäosaa menee tosiaan vähän sisäkkäin, joten pöytää saa suurennettua 1/3. :)

      Poista
  13. Todella hyvin tuo pöytä käy kotiisi:) Tosi kätevä, kun saa jatkettua. Vaikka onkin lasinen ja mustaa rautaa, ei yhtään kolkko, tykkään;)

    VastaaPoista
  14. lasinen pöytä valaisee huonetta ihanasti . on tosi kaunis !

    VastaaPoista