torstai 12. joulukuuta 2013

Joulupostia
Terveisiä sairastuvalta... ja joulukorttipajalta! Täällä on noustu sohvan pohjalta ja virtaa alkaa olla pienimuotoisiin kotipuuhiin. Pari tuntia kevyttä puuhastelua tosin riittää, sitten on taas huilattava. Eilen sain tehtyä loppuun sunnuntaina aloittamani joulukorttiaskartelut. Ihan simppeleillä korteilla mennään tänä vuonna, mutta sellaisestahan minä tykkäänkin. Harmaita ja mustia taittokortteja valkoisella viirinauhalla ja mustia peruskortteja lumihiutaleilla. Pienet joulurunot jokaisessa. Useina vuosina olen mennyt sieltä mistä aita on matalin ja olen ostanut kaupasta valmiit kortit. Omatekoisissa korteissa vaan on paljon enemmän tunnetta, siksi otin itseäni niskasta kiinni tänä vuonna ja näpertelin kortit itse (vaikka valmiitkin  oli jo ostettu lokakuussa...).

Aikoinaan lähetin kortteja paljon, mutta viime vuosina periaatteeni on ollut, että lähetän kortit ainoastaan perheelleni ja kauempana asuville kavereilleni, joita en tapaa usein. Kaverit joita tapaan pitkin vuotta, saavat tylsästi (?) vain yhteisen hyvänjouluntoivotuksen Facebookissa. Eli te kaukaiset kaverini siellä ruudun takana, nyt sitten tiedätte millainen kortti sinne postilootaan kolahtaa. :)

Muistatko sinä ystäviäsi ja sukulaisiasi joulukorteilla? Teetkö itse vai ostatko valmiit? Muistathan, että huomenna on viimeinen postituspäivä 0,65e-hintaisille joulukorteille!

Nyt asetun sohvalle lepoon, taitaa olla taas leffan aika.

Tunnelmallista torstaita ihanat lukijani!!

*AnuElina

Ps. Ja Irmastiina on edelleen hukassa...7 kommenttia:

 1. Hurjan kauniita kortteja, noissa on ollut aika näpertely. Kortit on täälläkin vielä teko-asteella tai kehitystä vaille valmiit, mutta eipä ehdi tuohon halvempaan settiin. Tervehtymistä sinulle, meilläkin poika nostatti äsken kuumeen.

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälläkin oli korttipaja pystyssä. Teen melkein aina ite kortit, jos käytän valmiita niin ne ovat Minna Immosta, Maarit Ailiota tai Martta Wendeliniä ja Rudolf Koivua. Tykkään tehdä kierrätystä ja mahdollisimman nopeaa ja simppeliä. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. No nyt Irmastiina löytyi....:) Miten voinkin olla ohittaa tuon huomaamatta...kiitos paljon!!!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tulee kortteja lähetettyä, useimmiten itsetehtyjä. Tänä vuonna lähettelin ihan kaupan valmiita kortteja, ja vähän jäi jälkeenpäin harmittamaan, että olisi voinut vähän enemmänkin vaivaa nähdä. Sun kortit on tosi kivoja! Ensi vuonna minäkin lupaan panostaa kortteiluun, on se niin kivaa. Tein työpaikan joulumuistamiskortit tänä vuonna (sain tehdä ihan työaikana) ja se oli niin kivaa että ensi jouluna teen omatkin itse! (Tai ehkä teen ne jo tammikuussa ;).)

  VastaaPoista
 5. Suloisia kortteja! Mukavaa, että alat toipumaan :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kortteja! Täälläkin omatekemillä korteilla on menty vuodesta toiseen :) on niitä vaan niin kiva näperrellä ettei valmiita viitti ostaa ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kortteja olet tehnyt! <3 Me otettiin lapsista yhteiskuva, tonttuasuissa, ja kortit tilasin netistä. Ne saapuu (toivottavasti) alkuviikosta postissa ja täytyykin heti laittaa eteenpäin. Viime tinkaan jäi tänäkin vuonna :S

  VastaaPoista