lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden 2013 parhaat muistotVuosi 2013 alkaa olla paria päivää vaille taputeltu ja pakettiin laitettu. Nyt on aika muistella kulunutta vuotta ja sen tähtihetkiä. Vuoteen on mahtunut paljon iloa ja onnen hetkiä. Siihen on mahtunut monta mahtavaa reissua, kauniita maisemia kotona ja kauempana. Ystäviä ja hauskanpitoa. Tavallista kaunista arkea, kodin jatkuvaa sisustamista, valokuvauksen opettelua. Ihanat hetket on taltioitu tuhansin valokuvin. Näissä kuvissa osa vuoden tähtihetkistä.


Koti jatkuvassa muutostilassa, musta-valkoisuuden korostuminen sisustuksessa.Herkuttelua kotosalla yksin ja ystävien kanssa.Kaunis Suomen luonto: Helsinki, Hanko, Hämeenlinna, Joensuu.Ikimuistoinen paluu lapsuusmuistoihin: Talviloma Keniassa.Upea kesäloma Barcelonassa ja L'Ametlla de MarissaSinkkunaisen syysloma Rodoksella: Luksusta ja rauhaa.Toki vuosi on sisältänyt paljon muutakin. Myös paljon huolta ja murhetta, tavallista työläisen arkea, väsymystä ja pettymyksiä. Mutta ne eivät kaipaa korostamista, ne vain kuuluvat elämään, niistä ei tarvitse tehdä isoa numeroa.

Miten sitä aina ajatteleekin, että minulle ei koskaan tapahdu mitään, minulle ei kuulu mitään, elämä menee aina samaa rataa vuodesta toiseen. Kun ajatuksissa palaa oikeasti taaksepäin, tajuaa miten paljon yhteen vuoteen oikeastaan mahtuukaan. Ja kyllähän minulle tapahtuu! Tai no, minun elämän suuret tapahtumat, ne elämä tähtihetket, liittyvät lähes poikkeuksetta matkustamiseen. Tässä arkielossa ei suuria muutoksia ole tapahtunut vuosiin. Edelleen asun samassa kodissa kuin seitsemän vuotta sitten. Olen edelleen samassa työpaikassa kuin seitsemän vuotta sitten. Olen edelleen sinkku. Tykkään edelleen käsitöistä, kotipuuhista, valokuvaamisesta, sisustamisesta, juoksemisesta, kuntoilusta, luonnosta, hyvästä ruuasta, herkuista, veljen tytöistä (ja muusta peheestä), ystävistä, kukista, kynttilöistä ja bloggaamisesta. Se on mun elämä! Ja se on hyvä näin, ilman sen suurempia muutoksia ja mullistuksia.

Mitä hyvää sinä muistat tästä vuodesta?

Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle! 


*AnuElina


Ps. Täällä siivottiin joulu kiiresti pois ja laitettiin jo vähän uuden vuoden raikastusta sisustukseen. Kunhan saisi valoa tupaan kuvaamista varten niin voisin vilauttaa teille sitten näitä pikku muutoksia.26 kommenttia:

 1. Voih miten ihana blogi sulla :) Täytyy ajan kanssa tutustua vanhempiinkin postauksiin!

  VastaaPoista
 2. Kivat kuvakollaasit! Näistä näkee miten monipuolinen blogi sulla on ja miten aktiivinen nainen sä oletkaan <3
  Jännittävää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Kyllähän tähän elämään mahtuu kaikenlaista. :)

   Poista
 3. Tapahtumarikasta! Minäkin ajattelin laittaa joulun jo kaappiin odottamaan ensi vuotta. Mun kohokohtia on ollut kans pari ulkomaanmatkaa (Tanska ja Tsekki), työpaikan vaihdos, Siirin leikkaus....ja ja tuntuu, että loppuvuotta kohden seikkaulut vaan lisääntyvät...
  Mukavia loppuvuoden päiviä ja kaikkea hyvää uuteen vuoteesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni! Toivotaan ensi vuodesta vieläkin parempaa. :)

   Poista
 4. Hauskoja kuvakollaaseja! Tuli niin kova matkakuume!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Matkakuume on aika helppohoitoinen tauti...tosin välillä sen parantumista pitää odotella kuukausia. Ja välillä se käy aika kalliiksikin. :)

   Poista
 5. Vautsit, mikä vuosi... ihania kuvia:)

  Toivotaan ensivuodesta vähintään yhtä hienoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ensi vuodelle on suuria odotuksia, katsotaan miten käy! :)

   Poista
 6. Ihana postaus, kiitos siitä! Aivan samanlaisia ajatuksia liikkuu omassakin mielessä liian usein, voi kun muistaisikin useammin miettiä niitä asioita jotka elämässä on hyvin <3
  Kaikkea hyvää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Useamminkin voisi pysähtyä miettimään mitkä asiat elämässä on hyvin. Liian usein ihmiset miettii ja murehtii niitä asioita mitkä eivät mene suunnitelmien mukaan jne. Elämässä on paljon hyvää ja siihen pitää panostaa! :)

   Poista
 7. Oi, oi mitä kuvia AnuElina ja ihania reissuja! <3 Paljon ihania uusia tapahtumia tulevalle vuodelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Ensi vuodelle on luvassa ainakin lisää ihania reissuja. Muut tapahtumat tulevatkin sitten yllärinä, kiva odottaa mitä uutta vuosi tuo. :)

   Poista
 8. Sinulla näyttää olleen upea vuosi. Olkoon tulevakin sellainen!

  VastaaPoista
 9. Ihana postaus ja hyviä ajatuksia <3

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo sun reissukuvat! Itsekin suunnittelen lähteväni jonnekin lämpimään tuossa kevättalven lomilla, palkintona elämäntapojen kuntoon pistämisestä. Olitko reissussa yksin? Samaan suuntaan olen ajatellut matkata, lämmöstä nauttimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reissaaminen on kyllä ihan mahtavaa! Reissaan usein yksin, kun aina ei saa kaveria mukaan. Tänä vuonna vain Rodoksella olin yksin, muilla reissuilla oli kaveri mukana. :)

   Poista
 11. Ihania kuvia! Oikein hyvää Uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 12. Paljon on vuoteesi mahtunut ihania ja ikimuistoisia asioita! Iloa seuraavaankin vuoteesi! <3

  VastaaPoista
 13. Ihanat kollaasit ja ajatukset <3
  Kivaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista