lauantai 21. joulukuuta 2013

Jouluvapaat








Nyt olen ihan ihmeissäni. Työvuorolistassa lukee seuraavien viiden päivän kohdalla: V-V-V-V-V. Siis vapaa joulu! Ihmetystä ja hämmennystä tämä aiheuttaa siitä syystä, että viimeiset kuusi vuotta olen ollut joulun töissä. Omasta tahdosta, ihan vapaaehtoisesti. Nyt halusin pitkästä aikaa joulun vapaaksi. Halusin, että kokoonnumme viettämään joulua koko pienen perheemme voimin. Ja sain mitä tilasin. Tuntuu tosin hieman oudolta. Mutta tätä on odotettu ja aion nauttia jouluvapaistani täysin rinnoin ja ihan kaikilla aisteilla.

Maanantaina lähden Hämeenlinnaan veljen perheen luo joulun viettoon. Saamme sinne myös isäni vaimonsa kanssa, tulevat itärajalta meitä ilahduttaman. Luvassa paljon tunnelmaa ja yhdessäoloa, yhteisvoimin kootun joulupöydän antimista nauttimista, lasten joulujännitystä ja -riemua,  joulusaunaa, pakettien rapistelua,  kinkunsulatuslenkkejä jne. Haaveissa ollut tapaninpäivän pulkkamäki valitettavasti peruuntuu lumettoman joulun vuoksi, mutta eiköhän me keksitä jotain korvaavaa ohjelmaa. Tätä kaikkea odotan ihan innoissani. :)

Nyt vapaiden alkuun nautin omasta rauhasta, kodin jouluisesta tunnelmasta, glögistä ja tortuista. Puuhailen muutamia rästihommia pois "to do"-listaltani. Kaupungilla pitäisi pyörähtää myös. Puuhaa riittää, mutta IHANAA OLLA VAPAALLA!!

Mukavaa viikonloppua sinulle! Ja lämpimästi tervetuloa uudet lukijat!


*AnuElina

Ps. Hyasintit saivat jatkoaikaa: leikkasin kukkavarret pois kun ne lakastuivat. Lehtien sisältä pilkottaa pikkuruiset uudet (?) kukkavarret. Vähän karut mutta niin nätit kuitenkin. :)


13 kommenttia:

  1. hei sama täällä VVVVV !!!! jee jeee jeee !
    ihanaa rentoa meininkiä sulle :) mieki nyt taidan vähän siivoilla ensin ...
    hyasintit on vaan niin ihanat !

    VastaaPoista
  2. Ihanat suunnitelmat!:) mukavaa joulunaikaa sinne!<3

    VastaaPoista
  3. Kivoja joulusuunnitelmia! Ihanaa joulunaikaa:)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanaa kun saat olla jouluna vapaalla :-) eikö vaan että näin vuorotyöläisillä meillä kun listassa on monta v kirjainta niin se on aika mieletön tunne :-):-)

    Ihanaa viikonloppua joulutunnelmissa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, pitkät V-putket on niin harvinaista herkkua, että niitä pitää hehkuttaa joka foorumilla! :)

      Poista
  5. Mahtava V-suora, olet sen ansainnut! Kivoja vapaapäiviä omassa rauhassa ja oikein onnellista yhdessäoloa perheesi kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija, mä todella olen sen ansainnut! Tuntuu aika kivalta... :)

      Poista
  6. Ihanaa että saat olla vapailla, nauttikaahan nyt ihanasta lomasta

    VastaaPoista