perjantai 19. heinäkuuta 2013

Merelle mieleni tekevi...Helsingissä on tällä viikolla ihasteltu isoja ja vähän pienempiä purjelaivoja. Kyseessä on siis The Tall Ship Races Helsinki 2013. Kävin tänään Hietalahden rannoilla katselemassa, hämmästelemässä, ihastelemassa ja tietenkin valokuvaamassa näitä kerrassaan upeita laivoja. Laivat ovat saapuneet kansan iloksi joka puolelta Eurooppaa ja osa kauempaakin. Pääsinpä katselemaan maisemia myös laivalta käsin, kun nousin norjalaisen Statsraad Lehmkuhlin kannelle. 

Väkeä oli mahdottoman paljon, kymmenistä tuhansista puhuivat jo eilen. Hietalahden torin lavalla on tarjolla ohjelmaa koko päivän, musiikkia pääasiassa. Epävakainen sää teki temput useampaan kertaan, välillä paistoi ja yhtäkkiä satoi kaatamalla. Ajattelin huomenna alkuillasta pyörähtää paikalle uudestaan jos sää sallii. Illalla lavalla esiintyy Von Hertzen Brothers, vois käydä kurkkaamassa. 

Näissä merellisissä fiiliksissä on siis tätä lauantaita vietetty. Kylläpä olisi ihana purjehtia auringonlaskuun...tai minne vaan!


*AnuElina


Ps. Eilen ja tänään olen pitkästä aikaa kolunnut myös sisustuskauppoja ja kantanut kotiin kaikenlaista uutta kivaa. Sisustusjuttuja tulossa siis pikapuoliin, pysykäähän kuulolla!


12 kommenttia:

 1. Kiva nähdä mitä olet löytänyt :)
  Aikamoisen upeita paatteja! Miten noista köysistä ja härveleistä voi tietää oikean...??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mun ei tarvinnut tietää noista köysistä... ;)

   Poista
 2. Kyl on komeita paatteja!!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Komeita olivat, kannatti käydä ihailemassa. :)

   Poista
 3. Melkein voi haistaa merituulen, upeita otoksia kauniista paateista! <3
  Mielenkiinnolla jään odottelemaan mitä ihanaa olet löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin upeita paatteja ettei niistä huonoja kuvia saakaan. :)

   Poista
 4. Upeita paatteja!
  Jostain syystä sun postaukset ei ole mulle päivittynyt...tulin kurkistelemaan, kun en hetkeen ollut kuullut ja täällähän olikin vaikka kuinka paljon postauksia!
  Jään odottelee mitä uutta olet löytänyt!

  Kivaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, missähän mahtaa olla vika, jos ei näy? Toivottavsti jatkossa näet uudet postaukset. :)

   Poista
 5. Onpas komeita paatteja! Me käytiin kesälomareissulla Maarianhaminassa ja siellä oli kans upeita veneitä. Pommern oli upeaa nähtävää ja merenkulkumuseo siinä vieressä. Kyllähän noita ihastelee. Upeita kuvia olet napsinut :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olekaan koskaan käynyt Ahvenanmaalla, tämä asia pitäisi korjata! Kyllä noita isoja paatteja tosiaan jaksaa ihastella...vielä mahtavampaa olis päästä joskus purjehtimaankin. :)

   Poista
 6. Mahtavat paatit ja hyvin kuvatut ennenkaikkea! :) Kurkkailin vanhempiakin postauksia ja kuvat ovat sieläkin niin oikeuksissaan.

  Kivaa sunnuntaita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Hyvä jos näyttää hyvältä, sillä olen valokuvaamisen saralla vielä ihan noviisi. :)

   Poista