maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäpäivä


Taas hehkutetaan! Kesä kesä kesä!
Eilen sain viettää aivan äärettömän ihanan "dagen efter"-päivän mökillä järvimaisemissa Hämeessä.
Mikäs siinä toipuessa edellisen päivän kesäjuhlista, kun maisema on järjettömän upea ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Lisäksi vielä hyvää seuraa ja herkullista grilliruoka. Ei voi kesäpäivältä paljon muuta toivoakaan.
Laiturin nokassa istuessa unohtuu huolet ja murheet (vaikkei niitä tällä kertaa ollutkaan). Ihana maisema, hiljaisuus, luonnon rauha... Voi kun näistä kauniista järvimaisemista saisi nauttia useammin!Sorsaperhe uiskenteli laiturin viereen leivänmurujen toivossa ja saivatkin syödä kuvut pulleiksi.
Ystäväni A:n Mango-koira rakastaa uimista. Puukapula järveen ja Mango perässä! Hieno ilmalento ja lopulta loiskahdus! Plumpsis!
Lopuksi vielä pieni katsaus lauantaisiin kesäjuhliin. Kyseessä oli siis meidän perinteiset kesäjuhlat ja tällä kertaa teemana oli häät. Teema lähti siitä, että juhlien järjestäjillä eli veljelläni ja hänen vaimollaan oli kesäkuussa 10-vuotis hääpäivä. Nyt sai sitten juhlan kunniaksi muutkin pukeutua häämekkon... ja kuka mihinkin teeman mukaiseen asuun. Oli pappia, anoppia, juhlavierasta ja peräti neljä morsianta. :) Hauska päivä ja ilta ystävien seurassa, grillailua, syömistä, juomista, saunomista ja tietenkin hääleikkejä.Nyt on juhlat juhlittu ja arki koitanut jälleen. Mutta ensi vuonna juhlitaan taas! Saa nähdä millä teemalla seuraavaksi...

Kesäistä viikon alkua!

*AnuElina


Ps. Valitettavasti "häistä" tuli otettua kuvia vain ihmisistä ja periaatteesta en julkaise tunnistettavia kuvia muista kuin itsestäni (ja niitäkin harvoin). Tuokin kuva minusta on rajattu ryhmäkuvasta...ei tullut otettua yhtään kuvaa pelkästään itsestäni.

15 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ottaisitko minuun yhteyttä, riikka.yrjola@indiedays.com? Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat maisemat ja varmasti myös juhlat :)
  Iloista viikkoa sinulle, olit onnekas arvonnassani joten kurkkaa Korukoppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli huippu viikonloppu!
   Joskus sentään minäkin voitan! Jee! Otan yhteyttä tuota pikaa!

   Poista
 3. Upeat suvikuvat ja juhlat oleet varmasti hauskat...:))

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia ja kesätunnelmia :)

  VastaaPoista
 5. Ihana juhlaidea! Maisemat eivät voisi kauniimmat olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ihan mahtava juhlaperinne! Kaikki osaavat odottaa seuraavia juhlia aina heinäkuun ensimmäisenä lauantaina. :)

   Poista
 6. Ihania rantakuvia ja tunnelmia. Ja mahtava juhlateema.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suomen kesä on kyllä toisinaan (lue: hyvällä säällä)aivan mahtava!

   Poista
 7. Ihania kesäfiilis kuvia! Kuvia katsellessa tekee mieli mökille <3 pitääkin sinne vielä ehtiä tässä loman aikana. Kyllä Suomen kesä vaan on kaunista katseltavaa.

  Mukavaa päivän jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mökkeily on ihanaa. Kunpa pääsisin useammin!

   Poista