maanantai 22. heinäkuuta 2013

Sushia ja ystäviäIltaa ihanat ihmiset!

Ihana ilta on ollut täälläkin! Kutsuin kaksi hyvää ystävääni illalliselle. Toista kertaa elämässäni kokeilin sushin tekoa ja täytyy sanoa, että yllättävän hyvin sujui. Tänään oli tarjolla kasvismakeja, kasvis-lohimakeja, california makeja sekä lohinigireitä. Haastavinta on noiden california makien tekeminen, kun ne pitää tehdä "väärin päin" eli riisi ulommaiseksi. Aika haastavaa saada pysymään rulla kasassa. Onnistuivat sentään huomattavasti paremmin kuin viime kerralla. Hiljalleen hyvä tulee, seuraavalla kerralla taas tiedän miten saan niistä "napakampia". Perinteisten makirullien pyörittely sujuu jo oikein hyvin, ottaen huomioon, että olen todellakin vasta toista kertaa tässä puuhassa.

Sushista tuli ihanaa! Myönnettäköön, että sushiähkyt tuli vedettyä ja vati tyhjeni. Tehtiin jopa yksi rulla lisää!
Kiitokset ystävilleni E:lle ja P:lle hyvästä ruokahalusta! Onni on hyvä ruoka ja ihanat ystävät!

Huomenna taas luvassa sisustusaiheista postausta. Promise!
Hyvää yötä ja kauniita unia!


*AnuElina6 kommenttia:

 1. Upeat sushit olet tehnyt!
  Itse en ole koskaan niitä maistanut vaikka muuten thai-ruoka kyllä maistuu. Mutta juuri näitä näperryksiä olen ihaillut.
  Minullakin oli eilisiltana kolme ystävääni maailmanparannusillassa; sinne hävisi kaikki mielipaha ja ketutus, ystävät vaan on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan hyvältä näytti ja maistui. :)
   Sushi on todella erilaista kuin thai-ruoka, ovathan ne ihan eri maastakin. ;)
   Ja ystävät, elämän suola!

   Poista
  2. No niinpä muuten onkin. Meidän kaupungin kaikki kolme thai-ravintolaa tarjoaa sushia buffeteissaan ja yhdistän sen siksi kyseiseenkin kulttuuriin.

   Poista
 2. Oi upeita!! Todella herkullisen näköiset sushit! :) Itse en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan näitä herkkuja, mutta ois kyllä jo aika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Minäkin olin aluksi skeptinen (vuosia sitten), mutta nyt sushi lukeutuu herkkuruokiini ja sitä tuleekin syötyä joka kuukausi jopa pari kertaa (ravintolassa). Suosittelen!

   Poista