torstai 3. marraskuuta 2011

Kotoilua ja nessuja


Huomenta!

Se on sitten marraskuu, vuoden synkin kuukausi. Valon määrä vähenee entisestään. Etenkin yövuoroja tehdessä tuntuu, että valoa ei näe ollenkaan. Oiskohan hyvä hankkia kirkasvalolamppu?
Mieli on kuitenkin valoisampi kuin yleensä marraskuussa... on kai se paljon asenteestakin kiinni. Ja nyt olen niin höperöitynyt joulun odotuksesta, että ei tässä malta synkistellä. Odotan vaan kovasti että pääsen laittamaan joulua kotiin. Mutta ei nyt ihan vielä... ;)

Pieni syysflunssa tuli sotkemaan mun marraskuista elämää. Toivottavasti vain hetkeksi! Flunssa taitaa olla Tukholman tuliaisia, koska oireet alkoivat pian matkan jälkeen. Kamala kurkkukipu helpotti jo ja nyt on niistämisen vuoro. Nessuja menee! Nyt täytyy ottaa iisisti... ja mikäs sen parempaa ajankulua puolikuntoisena kuin joululahjojen tekeminen, neulominen, kodin sisustaminen (siis tavaroiden siirtely paikasta toiseen...), sohvalla pötköttely, blogien selailu ja elokuvien katselu. Kotona oleilu on ihan parasta... matkustelun jälkeen. :)Nyt tartun sukkapuikkoihin! Tummansiniset palmikkosukat tekeillä tällä kertaa. :)

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti