maanantai 28. marraskuuta 2011

Juhlamuistoja ja pehmosydämiä

Tuulisen aurinkoista viikon alkua!

Kylläpä oli kiva herätä vapaapäivään, kun aurinko tervehti ikkunasta! Saan auringosta aina mahtavan energialatauksen. Kiitos tuolle mollukalle! :)

Viikonloppuyöt meni siis töissä ja päivät nukkuessa. Sain kuitenkin jotain aikaiseksikin... ompelin eilen useamman tunnin kaikenlaista joulukivaa. Käsityöt kyllä koukuttaa, olipa se sitten askartelua, ompelua, neulomista... Yksi eilisistä aikaansaannoksista olivat nämä punaiset ja pehmeät joulusydämet. Nyt ne koristavat keittiötä.Osa teistä saattaakin jo tietää että olen innokas juhlien, kekkereiden ja illanistujaisten järjestäjä. Noh, nyt sain idean että alan pitää "päiväkirjaa" juhlavalmisteluista ja itse juhlista.


Kokoan kansien väliin juhlien teemat, ruokatarjoitut, koristelut, vieraat, omat juhla-asut, ym. Kirjaa on sitten kiva katsella myöhemmin ja muistella juhlia. Ja kirja toki helpottaa juhlien järjestelyissäkin... eipähän tule suunniteltua kahta samanlaista tarjoilua tms. Aloitan kirjan täyttämisen tulevasta joulusta ja siihen liittyvistä tapahtumista.


Viimeisimmästä kuvasta näette jo vilauksen tulevasta... Tänä jouluna minun joulupuu tulee olemaan hieman karumpi versio, mutta sitäkin kauniimpi. Ainakin uskon niin...

Nyt taidan viritellä viimeiset jouluvalot eteisen peilin ympärille.

Raikasta viikon alkua kaikille lukijoilleni!

*AnuElina

Ps. Pitänee ilmoittaa että kyllästyin liian punaiseen keittiööni... punaiset verhot ja tontut saivat kyytiä ja tilalle tuli vaaleampaa. Punainen kyllä säilyy pieninä annoksina, kuten nuo pehmosydämet.

1 kommentti: