tiistai 8. marraskuuta 2011

Lehtikuusen oksia ja marraskuusiHämärtyvää tiistai-iltapäivää!

Kylläpä pimeä tulee aikaisin! Nyt kello on vaille neljä ja ulkona hämärtää jo, uskomatonta! Kumma kyllä, tänä syksynä päivien harmaus ja pimenevät illat eivät ole saaneet minua alakulon valtaan niinkuin yleensä käy lokakuusta alkaen. Hyvä vuosi siis! Tai niinkuin ystäväni epäili, ehkä kyseessä on  keski-iän tuoma mielenharmonia. ;)

Flunssa vaivaa yhä. Olen käkkinyt monta päivää sisätiloissa ja tuntuu että happi loppuu ja pää puutuu. Kävinpä siis äsken pienellä puolen tunnin happihypyllä. Matkan varrelta poimin mukaani maahan pudonneita lehtikuusen oksia. Nyt ne näyttävät hyvältä lasimaljakossa. Pian ne saavat kaunistukseksi Pentikin lasikoristeet...Joku päivä täytyy käydä keräämässä myös "paljaita" oksia... Viime vuonna oksapuska ajoi joulukuusen virkaa. Nyt vaan en muista minkä puun oksia ne oli, kauniita olivat, haluan samanlaisia!

Viime viikolla ostin IKEAsta pienen pöytäkuusen. Se on niin söpö ja pieni. Minun oma marraskuusi! :)Vaatii muuten aika paljon itsehillintää etten lataa jo täyttä jouluvarustusta kotiin... yritän malttaa siihen asti kun tulee ensilumi... tai viimeistään marraskuun viimeisellä viikolla.

Nyt täytyy ottaa kutimet käteen, en olekaan vielä tänään kutonut! Joulusukat tekeillä tällä kertaa...
Huomisen olen vielä saikulla, torstaina töihinpaluu. Kotoilu siis jatkukoon!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti